Skytjenester

Simplifying business

Skytjenester har mange fordeler.

Vektlegger du forutsigbare kostnader, skalerbarhet, innovasjon, hastighet og smidighet? Da er infrastruktur, programvare og IT-tjenester i skyen et godt valg.

Cloud computing og cloud infrastruktur

Smarte skytjenester som passer for alle.

Skytjenester, eller cloud computing, er skalerbare tjenester som blir levert over nett. I Amesto har vi en rekke smarte skyløsninger. I stedet for at bedriften selv står for infrastruktur, lagring, databehandling, og eventuelt drift av plattformer og programvare, kan dette overleveres trygt til oss. Tjenestene kan lett skaleres opp og ned etter behov, og du betaler kun for faktisk bruk. 

Fordeler med skytjenester er at man kan jobbe fra hvor som helst, lagre arbeidet og hente det frem igjen fra hvilken som helst enhet når det passer. IT-programmer, infrastruktur og kontotstøtte holdes konstant oppe og oppdatert under høy sikkerhet. I tillegg har vi en rekke ad-ons og smarte integrasjoner som enkelt kan tas i bruk slik at arbeidsdagen til alle ansatte blir enklere og mer effektiv.

Visma.net

Med Visma.net får du en komplett, nettbasert forretningsløsning som legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser.
Mer om Visma.net
 

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte applikasjonene dine i skyen. Som kunde hos oss slippper du å tenke på ,eller bruke ressurser til, oppgraderinger, serverdrift og sikkerhet.
Mer om Modern Infrastructure
 

Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om Modern Workplace
 

SuperOffice

SuperOffice er et enkelt, brukervennlig og kostnadseffektivt CRM-system som bidrar til økt produktivitet innen salg, markedsføring og kundeservice. I tillegg hjelper systemet deg med å bli GDPR-compliant.
Mer om SuperOffice

FLOW Integration Engine

Flow er en sikker, fleksibel og skybasert integrasjonsplattform som knytter dine applikasjoner og tjenester sømløst sammen. Gjennom å automatisere og bundle applikasjoner sammen i skyen, utvikler og drifter vi dine integrasjoner, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
Mer om FLOW Integrations

Visma.net Add-ons

Visma.net har en rekke smarte tilleggsløsninger integrert med andre lønns- og økonomisystem i Visma,
Mer om Visma.net add-ons

Snart er 50 % av arbeidsstyrken MillenNials.

Er du forberedt?

Modern Workplace appellerer til ansatte som forventer å være mobile, online og produktive når som helst, hvor som helst og på en hvilket som helst enhet. Det er akkurat et slik arbeidsmiljø du får med Modern Workplace. Ikke bare sørger vi for at du har alt installert, vi sikrer også at du utnytter alle muligheter og fullt utbytte av Microsoft 365.

Mer om Modern Workplace

Referanser

Sparer tid med Visma.net

- Vi bruker betydelig mindre tid på manuelle prosesser. Det aller viktigste er kanskje at faktura ikke blir liggende en plass.

Ole Kristian Reinertsen, økonomisjef
Tromsø Villmarkssenter

Les mer