Konsulenttjenester og rådgivning

Effektivisere forretningsdriften

Konsulenttjenester og rådgivning.

Vi har tilgang til konsulenten du trenger, uansett område. Våre eksperter kan hjelpe deg innen blant annet IT, Drift & Sikkerhet, Personvern, Systemoptimalisering og Prosjektledelse. Vi har også noen av Norges tyngste konsulenter innen AI & Robotics og BI & Analytics.  

Effektivisere forretningsdriften

Konsulenttjenester og rådgivning.

Vi har tilgang til konsulenten du trenger, uansett område. Våre eksperter kan hjelpe deg innen blant annet IT, Drift & Sikkerhet, Personvern, Systemoptimalisering og Prosjektledelse. Vi har også noen av Norges tyngste konsulenter innen AI & Robotics og BI & Analytics.  

Trenger du hjelp til å effektivisere forretningsdriften?

Konsulenttjenester og rådgivning.

Vi leverer konsulenttjenester som rådgivning, support, opplæring, prosjektledelse, installasjoner, integrasjoner og implementering av produkter fra Visma, SuperOffice, Microsoft Azure, Office 365, Microsoft Power BI, Huldt & Lillevik samt på egen programvare. I tillegg tilbyr vi driftstjenester på din IT-løsning.

Bransjer

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse ulike bransjers systembehov.
Bransjeløsninger

Prosjekt

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.
Mer om Prosjekt
 

Rådgivning

Vi hjelper deg med å tegne det store bildet som omfatter hele forretningsprosessen, og gir deg grunnlaget for en plattform for fremtidig vekst på tvers av drift, sikkerhet, systemvalg, moduler og prosesser.
Mer om rådgivning

Support og Kundesenter

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.
Til support

Integrasjoner

Vi setter sammen en løsning som passer din bedrift uavhengig hvilket system du velger innen ERP, CRM, BI og HRM. Integrasjonene mellom systemene er noe du ikke trenger å tenke på - det bare fungerer! Vi anser at det er viktigst at du får en løsning som passer dine behov - resten fikser vi!
Mer om integrasjoner

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet
 

Lønnsberedskap

En tjeneste for bedrifter som ønsker å kjøre lønnsproduksjonen selv i Visma Lønn eller Huldt & Lillevik Lønn men har behov for en lønnsberedskapstjeneste ved sykdom og andre uforutsette hendelser.
Mer om lønnsberedskap
 

IT-drift

Ved å flytte IT driftsmiljøet til skyen flytter du kapital-kostnader over til operasjonelle kostnader. Du betaler kun for faktisk bruk. Inkludert i vår IT-driftstjeneste ligger også support, brukerstøtte og tilgang til kundeportal som sikrer effektiv kommunikasjon.
Mer om IT-drift

Opplæring

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.  
Les mer om kurs

Datavarehus

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Consulting

Vi har konsulenter med tung kompetanse innen IT og infrastruktur, IT-sikkerhet, Business Intelligence og fagkonsulenter med lang erfaring og kompetanse innen Visma, SuperOffice og HR- og Lønnssystem.
Mer om konsulent
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg