Tjenester og Rådgivning: Det skal være trygt å være kunde hos oss

Vi leverer konsulenttjenester som rådgivning, support, opplæring, prosjektledelse, installasjoner, integrasjoner og implementering av produkter fra Visma, SuperOffice, Microsoft Azure, Office 365, Microsoft Power BI, Huldt & Lillevik samt på egen programvare. I tillegg tilbyr vi driftstjenester på din IT-løsning og arrangerer ulike events slik at du kan holde deg oppdatert på siste nytt.

IT-drift

Få dine forretnings-løsninger inn i skyen og få en forutsigbar, trygg og profesjonell, fleksibel og fremtidsrettet drift av deres IT-løsninger. Vi kan hjelpe dere med alt fra hardware, til applikasjonsdrift og support. La oss gjøre det vi er gode på, slik at dere kan fokusere på kjernevirksomheten.

GDPR

Vi kan hjelpe deg med forberedelsene og legge systemene til rette før den nye GDPR-loven trer i kraft.

Konsulenttjenester

Amesto Solutions har dyktige og erfarne konsulenter som bistår våre kunder i hele Norden.

Rådgivning

Vi kan rådgi dere til valg av riktig løsning tilpasset deres bedrift, prosessforbedringer, rutinebeskrivelser og løsningsarkitektur.

Applikasjonsdrift

Vi kan drifte dine Visma-applikasjoner i skyen. Du slipper tenke på oppgraderinger, serverdrift eller sikkerhet og du kan jobbe hvor du vil, når du vil!

Kundearrangement

Hold deg oppdatert på siste nytt og få med deg tips og triks om hvordan forenkle og effektivisere forretningsprosesser.

Kurs og opplæring

Kurs og opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Vi arrangerer fagkurs, bedriftsinterne kursopplegg og samarbeider med Visma Kurssenter vedrørende Visma Software produktkurs.

Integrasjoner

Data skal være synkronisert mellom dine ulike systemer. Amesto tilbyr alle former for integrasjoner mellom regnskap-, lønn-, HR-, CRM-, e-post, ehandelssystemer mm.

Hjelp til valg av system?

Vi har systemer tilpasset bedrifter og bransjer i alle størrelser. Vi kan hjelpe dere til valg av løsning tilpasset deres bedrift og bransje.

Support

Trenger du Visma eller SuperOffice support? Vi kan hjelpe deg! Vi supporterer i hovedsak programvare fra Visma, SuperOffice, Hult & Lillevik og vår egen Amesto-programvare.

Få dine applikasjoner opp i skyen

Få en smidigere og mer automatisert IT-drift fra en nettsky-modell som gir deg forutsigbare kostnader som økes/reduseres i takt med dine behov og arbeidsstyrke.  Vi kan overta alt av drift av dine applikasjoner, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Med oss slipper du forholde deg til ulike leverandører for serverdrift og forretningssystemer og du kan jobbe hvor du vil, når du vil.

Les mer om drift av applikasjoner

Webinar og seminar

Vi holder en rekke gratis arrangementer for våre kunder og andre som ønsker litt faglig påfyll. Vi har også satt opp nyttige kurs for deg som ønsker å utnytte systemene dine på en enklere og mer effektiv måte. Sjekk ut våre aktuelle arrangementer og meld deg på!

Sjekk kalenderen

Kundereferanse

"Amesto-folkene opptrer profesjonelt, besitter stor kompetanse og er rett og slett hyggelige folk. De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på."

Flere referanser
34-620x355.jpg

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!