Flytt dine applikasjoner opp i skyen

Har du din Visma ERP løsning eller ditt lønnssystem på egen server? La oss overta driften og få de opp i skyen. Du får høy sikkerhet, et oversiktlig budsjett, du trenger ikke investere i ansatte eller maskiner, systemene er alltid oppdaterte, og du kan jobbe når du vil, hvor du vil. 

Priser på drift av ERP-systemet:

Visma Business eller Visma Global

2089,-/mnd

Inntil 2 brukere* mellom 07.00-17.00

Visma Business eller Visma Global

3952,-/mnd

Inntil 2 brukere* med brukertid 24/7

Priser på drift av lønnssystemet:

Visma- eller Huldt & Lillevik Lønn

1756,-/mnd

Inntil 2 brukere* mellom 07.00-17.00

Visma- eller Huldt & Lillevik Lønn

3619,-/mnd

Inntil 2 brukere* med brukertid 24/7

*For flere brukere, ta kontakt med salg@amesto.no for pristilbud. 

Oppstartskostnad / engangskostnad:

Visma Global eller Visma Business: 15.450,-

Visma Lønn eller Huldt & Lillevik lønn: 8.850,-

Priseksempel ERP + LØNN:

Brukertid 24/7: 4.119,-/mnd.
Brukertid 07:00-17:00: 2.256,-/mnd. 

Oppstartskostnad/engangskostnad: kr. 24.300,-

Amesto Cloud

Amesto Cloud er en skybasert løsning for drifting av dine applikasjoner. Du slipper investere i egne servere, maskinvare og egne ansatte til drifting. Vi flytter dine applikasjoner som f.eks. Visma Global, Visma Business eller lønnssystemet trygt opp i skyen slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. 

Med Amesto Cloud får du en fleksibel og skalerbar IT-løsning, som gjør det mulig å oppgradere kapasiteten og utvide din IT-infrastruktur etter behov. Du betaler for det du bruker og trenger ikke å investere før du må.

Alt du trenger hos en og samme leverandør

Hos oss får du ETT kontaktpunkt å forholde deg til som gjelder både for ditt servermiljø og for dine applikasjoner, som f.eks. Visma Global, Visma Business, Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn og Office 365. Du slipper forholde deg til ulike partnere for drift av servere, support og vedlikehold i ditt forretningssystem, hvilket ikke bare forenkler jobben din, men gjør løsningen din sikrere.  

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger du rådgivning i forbindelse med drift av server og applikasjoner? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne! 

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!