Løsninger innen

Industri og Produksjon

Vi leverer logistikk- og produksjonssystemer tilpasset virksomheter med behov for kompleks logistikk og produksjonsstyring (MPS).

Kontakt oss / be om demo

Industri- logistikk og produksjon

Uansett om du har behov for enkel eller avansert logistikk, eller om du har komplekse behov innen industri eller produksjon/MPS? Vi kan hjelpe deg med en løsning som passer dine behov. 

Komplett løsning for logistikk og produksjon

Vi leverer en avansert logistikkløsning som gir stor fleksibilitet og muligheter for automatisering av leveransekjeden, med full kontroll. Systemene dekker funksjonsområder innenfor salg, CRM, innkjøp, produksjonsplanlegging, lager-styring, distribusjon og fakturering. 

Eget team med eksperter innen din bransje

Vi har et eget team med eksperter tilpasset industri og produksjon. Våre kunder kan være trygge på at prosjektet blir ivaretatt på en profesjonell måte, helt fra anskaffelse til implementering, opplæring, utvikling og support.

 

E-handelsløsninger

Vi leverer flere ulike nettbutikker og e-handelsløsninger til bedrifter med ulike behov og størrelse. Nettbutikken kan selvfølgelig integreres med logistikk-, crm- og økonomisystemet slik at du får full kontroll, helt fra salg til lager og logistikk.
Mer om nettbutikk

Eskoleia

"I løpet av de neste tre årene ser vi for oss en produktivitetsvekst på 25 prosent takket være overgangen til nytt MPS-system, sier adm. direktør Erik Nilssen i selskapet." 
Les kundereferansen

Logistikk og produksjon

Vi er Nordens største leverandør av logistikksystemer fra Visma. Vi har også et egenutviklet lagerstyrings- og produksjonssystem, Amesto ClockWork, med stor funksjonalitet og integrasjonsmuligheter til en rekke andre løsninger, inkl. e-handel.
Mer om logistikk og produksjon

Økonomi

Økonomisystem til bedrifter i alle størrelser, tilpasset ulike behov. Det er stor bredde av funksjonalitet og integrasjonsmuligheter knyttet til våre leveranser og integrasjoner gjøres enkelt mot andre fagområder, eks. CRM, salg, lagerstyring, produksjon, rapportering, HR og Lønn.
Mer om økonomisystem
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg