GDPR- og Personverntjenester

Personvern Helsesjekk

Det er enkelt å bli bedre og få full kontroll på personvernrutinene. La oss hjelpe deg i gang! Kontakt oss for en kort konsultasjon per telefon for å avdekke eventuelle risikoer og behov for en mer grundig helsesjekk av ditt personvernarbeid slik at du kan etterleve GDPR- og personvernloven.

Kontakt meg

GRATIS SPARRING MED PERSONVERNEKSPERT

Har du full kontroll på din bedrifts personvernsplikter?

Den nye personopplysningsloven, som innlemmet GDPR, krever at din virksomhet har godt nok oversikt over behandling av personopplysninger og at dere kan påvise etterlevelse av lovkravene.

Hva bør du ha kontoll over?

Noen ofte stilt spørsmål vi kan besvare:

  • Hvor lenge kan jeg beholde personopplysninger og hvordan håndterer vi epost?
  • Kan jeg bruke virksomhetens legitime interesser som grunnlag for markedsføring og tilpasning av innhold?
  • Hva må være på plass hvis Datatilsynet kommer på kontroll?
  • Hva betyr implementering av organisatoriske og tekniske tiltak som er egnet risikobildet?

Lurer du på hva det betyr for din virksomhet og hvordan det kan dimensjoneres til din størrelse og behov?

 

Personvernekspert

Vi kan gi dere kort uforpliktende konsultasjon

Amesto Firstpoint tilbyr deg muligheten til å sparre kort med våre konsulenter og diskutere f.eks.:

  • Hvilke dokumenteringsplikter du har.
  • Hvordan du iverksetter et vel fungerende internkontrollsystem.
  • Hvordan du ivaretar dine registrertes rettigheter, inkludert ved brudd på personopplysningssikkerhet. 

Konsultasjonen vil avdekke om dere har behov for en mer grundig helsesjekk av deres personvernrutiner.

Bestill konsultasjon

Bestill hjelp av en

Personvernekspert

Bestill rapport

Personvern Helsesjekk

Det er snart et år siden GDPR ble innlemmet i de EU-landene. Hvor langt på vei har du kommet med etterlevelsen? La oss hjelpe deg ved å gjennomføre en kort analyse av din virksomhets personvernsamsvar slik at dere kan finne de største risikoene dere er utsatt for og hvordan dere effektivt kan håndtere dem.

Hva gir helsesjekken deg?

  • Oversikt over ditt overordnede etterlevelsesnivå.
  • Identifikasjon av de største risikoene som må prioriteres.
  • Identifikasjon av andre overordnede mangler.
  • Anbefaling av de tiltakene som må iverksettes for å øke samsvar.

Hva gjør vi?

  • Vi tar en rask prat med en nøkkelressurs hos dere for å innsamle grunnleggende informasjon.
  • Dere svarer på vår overordnet helsesjekk og vi analyserer deres svar og innsamlet informasjon.
  • Vi leverer en rapport basert på svarene og informasjon vi innsamlet. Rapporten beskriver prioriteringer og største risikoer, overordnede mangler og tiltak som bør gjennomføres.

Priser

Vi leverer din rapport innen en arbeidsuke etter gjennomførte samtaler med dine nøkkelpersoner. 

Eks. mva.:
14 900 NOK
Bestill Helsesjekken her

Eksperter på sikkerhet og personvern

Amesto Firstpoint er en er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter for alle typer kunder. Vil du vite hvordan vi kan hjelpe deg kan du bestille en gratis konsultasjon. 

Gratis konsultasjon

Teknologi og personvern

Teknologi og personvern er kjernen i det vi jobber med og verdien vi vil levere til våre kunder. Å gjøre driften enklere for våre kunder innebærer naturlig å bistå dem i sin personvernetterlevelse.

DPO as a Service

Trenger dere en intern Data Protection Officer (DPO - personvernombud), men mangler interne ressurser? Da kan du leie en DPO hos oss.
Mer om DPO as a Service

«Skyen er sikrere enn datarommet ditt»

Sikkerhet er blant hovedgrunnene til å velge drift i nettskyen. Dette i følge norske bedriftsledere og anerkjente sikkerhetseksperter.
Les mer
 

GDPR- og personverntjenester

Vi har konsulenter som er eksperter på sikkerhet og GDPR compliance. Vårt team kan hjelpe deg med bl.a. kartlegging av all persondata i bedriften din, interne rutiner, revisjoner, kontrollrapport og rådgivning.
Mer om GDPR-tjenester
 

Ved valg av programvareleverandør bør sikkerhet ha høyest prioritering

Forsøk på digitalisert kriminalitet og terror mot vestlige land kan en anta vil øke i tiden som kommer. Dette er et reelt trusselbilde som Visma ble utsatt for i september 2018.
Les mer

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg