Konsulenttjenester

Amesto Solutions har dyktige og erfarne Visma- og SuperOffice-konsulenter som bistår våre kunder i hele Norden.

Rådgivning

Vi bygger bro mellom din forretning og løsningene vi leverer. 

 

Implementering

Har du behov utover standard funksjonalitet, kan vi tilby skredderskydde løsninger.

 

Oppfølging

Vi har et dyktigt support- og konsulentapparat som sikrer optimal bruk.

 


 

Integrasjoner

Data skal være synkronisert mellom dine ulike systemer. Amesto tilbyr alle former for integrasjoner mellom regnskap-, lønn-, HR-, CRM-, e-post, ehandelssystemer mm.

Prosjektledelse

Vi har egne prosjektledere som sikrer at leveransen blir gjennomført på en mest mulig effektiv og hensiktsmessig måte i henhold til de rammer som blir avtalt.

Utvikling

Alle kunder er unike med ulike behov. Programutviklerne i Amesto Solutions har lang og bred erfaring med utvikling av rapporteringsverktøy og spesialtilpasninger som gjør deres hverdag som kunder enklere.

Konvertering

Vi konverterer data fra mange ulike forretningssystemer

Teknisk team

Vi har et eget dedikert team for tekniske konsulenttjenester. Vi hjelper dere med alt fra rådgivning av hardware krav, installasjon og oppgradering av programvare og tuning og indeksering av databaser.

Installasjon og oppgradering

Vi har et eget teknisk team som arbeider med installasjoner og oppgraderinger. Våre spesialister hjelper deg med å sette opp backup løsninger og kvalitets sikrer Visma løsningen.

Webinar og seminar

Vi holder en rekke gratis arrangementer for våre kunder og andre som ønsker litt faglig påfyll. Vi har også satt opp nyttige kurs for deg som ønsker å utnytte systemene dine på en enklere og mer effektiv måte. Sjekk ut våre aktuelle arrangementer og meld deg på!

Sjekk kalenderen

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!