Rådgivning innen IT-drift og forretningsprosesser.

Dine løsninger kan bli ditt konkurransefortrinn

Rådgivning innen IT-drift og forretningsprosesser.

Dine løsninger kan bli ditt konkurransefortrinn

Rådgivning innen IT-drift og forretningsprosesser.

Dine løsninger - ditt konkurransefortrinn

Våre forretningsrådgivere hjelper deg å lykkes.

Løsningsrådgiverne er med å tegne det store bildet som omfatter hele forretningsprosessen, og gir dere grunnlaget for en plattform for fremtidig vekst på tvers av systemvalg, moduler og prosesser. For å effektivisere i takt med digitalisering av samfunn og næringsliv stilles stadig økte krav til IT og forretningsdrift. 

Ved å få hjelp av våre eksperter innen IT-tjenester, forretningsprosesser og optimalisering av systemer kan du gjøre din løsning til et konkurransefortrinn! Vi samhandler på tvers av dine systemer og har kompetansen du trenger på din digitale reise. Vi kan rådgi deg på hele spekteret innenfor IT-drift, forretningssystemer, BI og Analytics og integrasjoner. 

Langsiktig samarbeid

Forretningsrådgivning.

Vi ønsker et langsiktig samarbeid som bidrar til utvikling av deres forretningsløsning. Vi kan gjennomføre faste statusmøter sammen med beslutningstakere i din bedrift for å ivareta og støtte opp om din bedrifts strategiske beslutninger. Dere vil få en fast navngitt løsningsrådgiver, til faste tider. 

Book møte

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning

Kurs

Kurs og riktig opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.
Les mer om kurs
 
 

Prosjekt

Vi ønsker å sikre at våre kunder jobber mest mulig effektivt i systemene vi leverer og at våre prosjektleveranser blir gjennomført til riktig tid, med bra kvalitet og at våre leveranser er i samsvar med våre kunders forretningsmål.
Mer om Prosjekt

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet

Visma konsulenter

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Mer om Visma konsulenter

IT-konsulenter

Vi har et stort nettverk av IT-konsulenter som kan hjelpe deg uansett om du trenger en IT-konsulent til store eller små prosjekter.
Mer om IT-konsulenter

IT-tjenester

Hos oss kan du drifte IT-løsningne dine på en sikker Microsoft Azure server. Med Modern Workplace og Microsoft 365 driftstjeneste slipper du å bruke tid, krefter eller ansatte på å drifte infrastruktur, applikasjoner eller håndtere maskiner som feiler.
Mer om driftstjenester

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg