Effektiviser din lagerstyring med Visma.net Logistics

God lagerkontroll og lagerstyring er avgjørende for den daglige driften og fortjenesten i alle bedrifter med logistikkbehov. Med Visma.net Logistics får du:

  • Full kontroll
  • Økt fortjeneste
  • Balansert lagerbeholdning.

Med Visma.net Logistics kan du revolusjonere lagerstyringen i din bedrift.

 

 

Økt fortjeneste

Si farvel til feilberegninger og tapt fortjeneste. Med Visma.net Logistics er du alltid oppdatert på bruttofortjenesten på varene du selger. Du får også full oversikt over all salgshistorikk.

Bedre kundeopplevelse

Med oppdatert og nøyaktig informasjon kan du trygt gi dine kunder opplysninger om pris og leveringsdato. Visma.net Logistics gir deg tryggheten du behøver om at du alltid kan levere på det du har lovet.

Forenklet innkjøpsprosess

Visma.net Logistics understøtter smidig og effektiv håndtering av innkjøp. Salgene dine kan knyttes direkte til innkjøpsbestillingene, slik at du også har muligheten til å levere direkte fra leverandør til sluttkunde.

Høyere datakvalitet

Du er avhengig av nøyaktig og oppdatert informasjon for å ta viktige beslutninger, knyttet til alt fra lagerbeholdning til kontantstrøm. Visma.net Logistics understøtter din bedrift ved å sørge for gjennomgående høy datakvalitet.

Frigjør tid og ressurser

Automatisering av viktige prosesser er et viktig skritt mot en stadig mer effektiv arbeidsflyt. Med Visma.net Logistics eliminerer du manuelle oppgaver, og frigjør tid og ressurser som isteden kan brukes til vekst og verdiskaping.

Vit hva du har på lager

Utgiftshåndtering kan iblant føles som å balansere på en stram line. Det er en øvelse i balansekunst å sørge for at rett antall produkter er tilgjengelig til rett tid. Visma.net Logistics hjelper deg å spare tid og penger, og sørger for at du har full kontroll.

Velg din Visma.net Logistics pakke

*Pakkene gir tilgang til samme antall firma og brukere som i din Visma.net Financials pakke.

Ekstra firma: NOK 200,-/mnd.

Standard Logistics

NOK 1 000,-/mnd.*

Standard Logistics
For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser knyttet til ordre, innkjøp og lager, slik at du får kontroll på logistikken i din bedrift.

Advanced Logistics

NOK 2 600,-/mnd.*

Advanced Logistics
For deg som trenger en effektiv logistikkløsning i nettskyen. Omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt muligheter for flere lagersteder, bestillingsforslag basert på sesong, og rullerende varetelling.

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!