Smart timeføring på nett og mobil

Registrering av timer, overtid og fleksitid har aldri vært enklere. Med Visma.net Time fører ansatte sine timer digitalt, på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt. Timene går automatisk inn i lønnssystemet. Visma.net Time fungerer i tospann med fraværsløsningen Visma.net Absence, slik at du har full kontroll på dine timer både på og utenfor jobb i ett og samme brukergrensesnitt.

  • Før timer på nett og mobil
  • Full oversikt over registrerte timer og timer til gode
  • Korrekt lønnsutbetaling, på korrekte lønnsarter

 

Godkjenning på farten

Ledere godkjenner timelister direkte på mobilen eller på nett - og har full oversikt over ansattes timer.

Timeregistering på 1-2-3

Registrer alle typer timer på nett og mobil. Fastlønnede behøver kun å registrere avvik, hvis det er ønskelig.

Automatisk synkronisering med lønnssystemet

Alle godkjente data sendes automatisk fra Visma.net Time til lønnssystemet, med korrekte lønnsarter.

Fordeling på prosjekt

Fordel timene på egendefinerte prosjekter. Dermed får din bedrift verdifull informasjon om hva dere bruker tid og ressurser på.

Integrert med lønnssystemet

Visma.net Time inngår i våre lønnssystemer, med automatisk utveksling av data mellom Visma.net Time og lønnssystemet. Visma.net Payroll er vårt nettbaserte lønnssystem rettet mot mindre bedrifter, mens Visma Lønn og Huldt & Lillevik Lønn er rettet mot mellomstore og store bedrifter.

Les mer om våre lønnsystem:

Ønsker du en demo på Visma.net?

Vi har veldig lyst til å vise deg de fordeler din bedrift kan få med en en komplett, nettbasert forretningsløsning. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende demovisning av Visma.net. 

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.