<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Jobb på to devicer

SIMPLIFYING BUSINESS

HR-magi med ChatGPT: Mestring av generativ AI for å fremtidssikre HR. 

HR-magi med ChatGPT

Mestring av generativ AI for å fremtidssikre HR.

Klar for å ta HR-arbeidet til nye høyder med generativ AI? Bli med Vincent Aardalsbakke (Amesto Nextbridge), Amin Fard (Preppio) og Heidi Nygjelten (Amesto TechHouse) på webinar der vi utforsker hvordan ChatGPT kan løfte og fremtidssikre HR-rollen, og hvor vi deler ideer og erfaringer med hvordan du kan ta det i bruk i din organisasjon.

Oppdag hvordan ChatGPT er et paradigmeskifte for HR, og få praktiske råd om hvor du skal begynne. Lær hvordan du skriver treffsikre «prompts» (spørsmål) som får ChatGPT til å hjelpe deg med nettopp det du trenger. Vi deler også mange praktiske eksempler på bruk av ChatGPT i HR-arbeidet enten det gjelder rekruttering, onboarding, lederutvikling eller ansatteengsjement. Du får se hvordan interne Chat GPT løsninger revolusjonerer learning on demand og tilgjengeliggjør informasjon på en helt ny måte.

Dette webinaret er for deg som jobber med HR, kompetanse, talent acquisition og som er nysgjerrig på hva du kan gjøre for å utnytte kraften i ChatGPT og generativ AI. Bli med på reisen inn i morgendagens HR-verden!

Technology92_670x970

Fyll ut skjemaet og

Se webinaret.

Når

Dette webinaret er tilgjengelig on-demand.

 

Agenda

  • Hva er ChatGPT og Generativ AI?
  • Hvordan fungerer det?
  • Sikkerhet – dos and dont’s
  • Hva betyr Generativ AI for arbeidslivet?
  • Hva betyr det for HR, og hvor skal du starte?
  • Tips til hvordan skrive «prompts», og få modellen til å gjøre som du ønsker
  • Eksempler på konkrete bruksområder for HR

I dette webinaret møter du:

Les mer om de ulike foredragsholderne ved å trykke på bildet av dem.

MicrosoftTeams-image (11)-1

Heidi Nygjelten

Nordic Chief People & Culture Officer
Amesto TechHouse

Bildevincent (2)

Vincent Aardalsbakke

Leder AI & Emerging Tech
Amesto NextBridge

MicrosoftTeams-image (12)-1

Amin Fard

Gründer
Preppio

Om Heidi

Heidi jobber som Nordic Chief People & Culture Officer og har et glødende engasjement for å skape meningsfulle og bærekraftige arbeidsplasser. I Amesto TechHouse har hun ansvaret for hele medarbeiderreisen, og er på konstant jakt etter å forbedringer som kan bidra til å skape fantastiske medarbeideropplevelser. 

Om Vincent

Vincent leder AI & Emerging Tech i Amesto NextBridge, og har gjennom hele karrieren fokusert på hvordan man skaper forretningsverdi med de nyeste AI-teknologiene. Han har ansvaret for Nextbridge sine AI-leveranser og en avdeling med erfarne data scientists.

Om Amin

Amin er gründer av HR-tech-selskapet Preppio som er et softwareselskap som bidrar til å forbedre og automatisere onboarding av nyansatte. Han har skrevet boken «The Employee Onboarding Playbook», sammen med en av verdens fremste forskere på onboarding, Talya Bauer.