<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

1. mar

10 fordeler med Payroll.

Payroll er Vismas moderne, skybaserte lønnssystem. Dette skybaserte lønnssystemet rigger bedriften din for en mer brukervennlig arbeidshverdag, hvor dine oppgaver i stor grad automatiseres. Her er 10 fordeler med Payroll:

1. Et uavhengig lønnssystem

Lønnssystemet Payroll er et ERP-uavhengig lønnssystem som fungerer med alle økonomisystemer og andre integrasjoner.

2. Alltid oppdatert

Dyre og tidkrevende oppdateringer er historie. I skyen skjer oppdateringer kontinuerlig og uten at du merker det. 

3. Brukervennlig og effektivt

Med brukervennlige apper fører de ansatte timer, registrerer overtid, ferie, fravær og utlegg på mobilen. Ledere godkjenner enkelt og greit fra pc eller mobil.

4. Enkle og kostnadseffektive prosesser

Automatikken i systemet hjelper deg med tidkrevende lønnsoppgaver: Etterbetaling av lønn, delberegning av lønn for ansatte som slutter eller begynner midt i en måned, og automatisk innsending av a-melding ved endringer tilbake i tid. 

5. Full oversikt

Både leder og lønnsmedarbeider har full oversikt over ansattes fravær og ferie, både hva som er brukt og hva de ansatte har til gode, samt alle fraværssøknader. De ansatte har tilgang til sine data og ledere har innsikt i verdifull data for bedriften.

6. Overholder lovkrav fra myndighetene

Nye lovkrav blir automatisk oppdatert i løsningen, slik at du til enhver tid jobber i henhold til gjeldende regelverk. A-melding genereres automatisk og forenkler rapportering til myndighetene.

7. Svært enkel godkjenning

Alt som skal godkjennes finnes i løsningen, og leder godkjenner enkelt og greit fra mobilen eller pc- en sin. Payroll Standard lar deg også legge til teamledere som godkjennere. 

8. Et fullstendig lønnssystem i skyen

Med Payroll kan du kjøre alle dine lønnsprosesser i én og samme løsning. På den måten får du bedre flyt, høyere kvalitet og mer effektive prosesser på alt dere gjør. Økonomi, logistikk, lønn og HR alt i én og samme løsning.

9. Et godt etablert system

Payroll er ikke et ungt produkt, det er noe vi har jobbet med lenge. Dette er et produkt vi satser på også i tiden fremover. Et system tilpasset mange ulike bedrifter.

10. Visma Learning universe

Visma Learning Universe følger med Payroll. Dette er et læringsunivers for deg som kunde. Læringen kommer i form av korte, konsise og temabaserte kurs, for å gjøre læring både enkelt og relevant. Alle kurs ligger tilgjengelig i plattformen og er inkludert i ditt abonnement.

 

Nysgerrig på hvordan vi migrerer til Payroll?

Vi har laget en guide for deg slik at du kan bli bedre kjent med vår migreringsprosess til det moderne, skybaserte lønnssystemet Payroll. Les mer og last ned guiden "Slik implementerer vi Payroll".

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller ønsker å starte reisen mot skyen.

Bozica Babic