<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Amesto-ansatte som snakker sammen

VÅR MISJON

Simplifying Business.

Vi skaper verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift  - vi kaller det Simplifying Business! Vi samarbeider med våre kunder om å automatisere og effektivisere forretningsprosesser og har både systemer og erfaring som skaper verdi for deg som toppleder, på produksjonsgulvet og i kontorlandskapet.

Simplifying business. Simplifying life.

OM oss

Amesto Solutions.

Vi er et ledende skandinavisk konsern innen forretningsrådgivning, programvare og tjenester, med sterk forankring i utvikling og anvendelse av ny teknologi.

  • Vi har en tydelig uttalt og ønsket bedriftskultur som bidrar til å skape varige konkurransefordeler, både for oss, og for våre kunder.​
  • Vi har valgt medarbeideropplevelsen og kundeopplevelsen som kultur- og resultatdriver.​
  • Vi ønsker et mangfold og tar samfunnsansvar. 

Vi effektiviserer og automatiserer forretningsprosesser slik at våre kunder kan oppnå høyere verdiskapning. Vi har spesialistkompetanse på programvare og tjenester innen ERP, CRM og BI og er en av Nordens største Visma Partnere.

AMESTO TECHHOUSE

  300 dedikerte medarbeidere

  Hovedkontor i Kværnerbyen i Oslo

  Avdelinger i hele Norden

Amesto Solutions Holding AS ble etablert i 1985, holdingselskapet skiftet i 2019 navn til Amesto TechHouse. I 2003 kjøpte Spabogruppen seg inn og ble majoritetseier. Amesto TechHouse AS er en del av Amesto Group AS som eier 50.1 % av aksjene.

Simplifying Business

Vi er sertifisert Visma Partner.

Amesto Solutions har lang erfaring med forretningssystemer fra Visma og har vært Visma-partner i over 20 år. Amesto Solutions er en ledende skandinavisk Visma-partner og er geografisk representert i Norge, Sverige og Danmark.

I 2022 og 2023 ble vi kåret til Årets Partner Innovasjon, og i 2023 ble vi kåret til Årets Partner Leveranse.

vismacertifiedpartner_white
visma_allstars_innovasjon svart
Årets Partner 23_Leveransepartner_epost banner_600x200px
Årets Partner 23_Innovasjon_epost banner_600x200px

Simplifying Business

Vi er sertifisert Microsoft Partner.

Amesto Insight er din partner for å gjøre data om til handling. Målet er å levere en sømløs opplevelse for digital transformasjon gjennom bedre utnyttelse av organisasjonens data. Vi har konsulenter som er eksperter på Business Intelligence (BI), utvikling og implementering av robuste dataplattformer og data management.

Vi tror på menneskers kraft og forstår viktigheten av å skape en kultur med nysgjerrighet og kontinuerlig læring. Fremfor alt ønsker vi å skape et sikkert og effektivt miljø for datareisen din. Med Amesto Insight får du ikke bare svar, du lærer å stille de riktige spørsmålene. Vi er sertifiserte Microsoft Partnere og jobber aktivt både i og med Microsoft sine analyseverktøy.

Microsoft Solutions Partner

Vårt samfunnsansvar

Vårt velferdssamfunn er avhengig av vår kompetanse…

  • for å implementere ny teknologi med god brukeradopsjon og ønsket gevinstrealisering.
  • for å digitalisere og automatisere organisasjons- og næringsliv.
  • for å effektivisere og gi tilstrekkelig innsikt til å opprettholde eller forbedre konkurransekraften.

Det er ikke gitt at vi kan beholde vårt velstandssamfunn i fremtiden – det krever kontinuerlig forbedring!

Våre verdier

ANERKJENNELSE  |  KUNDEOPPLEVELSE  |  ENGASJEMENT

  • Å gi anerkjennelse er å lytte, se og respektere.
  • Å levere den gode kundeopplevelsen er å levere hva som er forventet av oss og gjerne litt ekstra.
  • Å leve engasjement er når du ser frem til hver arbeidsdag.

VÅRE SELSKAPER

Uansett hvilken prosess, rutine eller løsning du ønsker å effektivisere i din bedrift, så kan vi hjelpe deg. Konsernet består av flere selskaper som alle jobber hardt for å forenkle og effektivisere våre kunders forretningsprosesser. 

VÅRE PARTNERE

Vi samarbeider med noen av Nordens største og mest anerkjente programvareleverandører. Sammen med våre partnere kan vi tilby ditt selskap en komplett løsning som passer DERES bransje og størrelse. Da vi har stort nettverk og mange partnere, kan vi tilpasse løsningen helt etter DINE behov.

REFERANSER

Vi har mange fornøyde kunder og vårt mål er å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift - Simplifying business. Les hva noen av våre kunder sier om sine løsninger og om oss her, eller kontakt oss for å få innblikk i flere kundereferanser innen din bransje!

KARRIERE

Vil du bli vår nye kollega? Vi er alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

SUPPORT OG KUNDESENTER

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.

LIKESTILLINGSREDEGJØRELSE

Vi jobber for likestilling og mot diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuellorientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnlagene.

Vi sponser Team Rynkeby og ODA-nettverket.

 

STOLT SPONSOR av ODA-nettverket

Amestos visjon er ambisiøs. Vi skal være en av de absolutt beste arbeidsgiverne i bransjen. Vi vil ha en dynamisk og kreativ arbeidsplass med rom for å vokse, utvikles og ha det morsomt sammen. Derfor oppfordrer vi alle som jobber hos oss til å forsøke å være et forbilde for kollegaene sine og leve etter verdiene: Anerkjennelse, engasjement og kundeopplevelse.

For å nå målet må vi være omgitt av kolleger, kunder og partnere med ekte lidenskap for det de gjør. Vi leter etter mennesker som inspirerer og mennesker som har mot til å skape endring. Alt dette finner vi i Oda-nettverket. Vi er derfor stolte og svært glade for å kunne kalle oss Oda-partner.

oda gullpartner

 

STOLT SPONSOR AV TEAM RYNKEBY

Team Rynkeby er et europeisk veldedighetsprosjekt som sykler til Paris for å skaffe penger til barn med kritiske sykdommer.

Dette er et viktig formål for oss i Amesto Solutions og vi er veldig stolt av å være deres GOLD-sponsor. Siden 2013 har Team Rynkeby i Norge samlet inn 63 millioner kroner til Barnekreftforeningen. Pengene har som primært mål å støtte forskning på barnekreft. Les mer om Rynkeby.


NO-SPONSORBANNER-Gull-2024

 

#ASKMORE

Innovasjon gjennom spørsmål.

Drømmer, ambisjoner og idéer trenger handlekraft og krever at noen stiller spørsmål for at de skal bli realisert. Utvikling fordrer en enkel tilnærming på komplekse spørsmål. Gode spørsmål driver oss, og samfunnet videre.

I Amesto konsernet er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere.

Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden.