<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

AMESTO TECHHOUSE KONSERNET

Våre selskaper

Amesto består av flere selskaper som jobber med å forenkle og effektivisere våre kunders forretningsprosesser. 

One-stop-shop

Simplifying Business.

Uansett hvilken prosess, rutine eller løsning du ønsker å effektivisere i din bedrift så kan vi hjelpe deg. Hos oss får du både en strategisk partner og alt du trenger av programvare og tjenester for å drive din bedrift mer lønnsomt. 

Amesto TechHouse (tidligere Amesto Solutions Holding) består av 7 datterselskap, 3 i Norge og 4 i Sverige og Danmark. Amesto TechHouse er en del av Amesto Group, et familieeid konsern i Spabogruppen.  

AMESTO SOLUTIONS

Amesto Solutions har spesialisert seg på å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger med tilhørende tjenester innen ERP, CRM og BI. Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler.

AMESTO NEXTBRIDGE

Amesto NextBridge er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science.

AMESTO FIRSTPOINT

Amesto Firstpoint har spesialisert seg på Microsoft- og Office 365 (Modern Workplace), Azure IT-drift og infrastruktur, IT-sikkerhet og Power BI. 

Amesto TechHouse er en del av Amesto Group konsernet som består av flere selskaper i NorgeSverige og Danmark. Amesto leverer løsninger basert på teknologi, software, BPO, rådgivning, bemanning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Med Amesto som samarbeidspartner og leverandør er mulighetsrommet enormt til å sette sammen smarte løsninger som skaper konkurransekraft.

TA KONTAKT, SÅ HJELPER VI DEG!

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?