<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

SuperOffice_Hero_2120x900 (003)

CRM FRA

SuperOffice.

Hver eneste dag samles de om deres viktigste oppgave - nemlig å skape en CRM-programvare som sørger for at kunden kan bygge gode, lojale relasjoner til kundene dine. De er i ferd med å gjøre drømmen til virkelighet.

om

SuperOffice

Året var 1989. Det startet med en ide om å skape en programvare som kunne tilfredsstille selgerens krav, og samtidig gjøre hverdagen enklere. Kongstanken var å skape en programvare - så brukervennlig og elegant, at den skulle stå øverst på ønskelisten hos enhver selger. Med denne drømmen kom SuperOffice til verden.

I SuperOffice har de en oppriktig interesse for kundene våre, og de utfordringene de møter i hverdagen. De ansatte er overbevist om at hvert eneste kundeforhold er like viktig. De er også sikre på at dersom kunden blir ivaretatt, utviklet og respektert, vil det føre til mer salg, raskere suksess og vekst. Dette er grunnen til at de er til. Vi skal skape, forbedre og støtte CRM i særklasse. 

AMESTO SOLUTIONS OG SUPEROFFICE

Amesto Solutions har samarbeidet og levert SuperOffice CRM i mange år. Vi har et eget team dedikert til CRM, helt fra salg, leveranse, utvikling, konsulenttjenester og support.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!