<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9800 ATH NOV21 1920x1080

HAR DU LØSNINGENE DINE I SKYEN ELLER ON-PREMISE?

Vi kan integrasjoner.

EKSPERTER PÅ INTEGRASJONER

Sørg for gode integrasjoner mellom dine forretningsløsninger.

Mange kaster bort verdifull tid på å skrive inn data på nytt manuelt, eller importere data fordi integrasjonen mellom ulike systemer og programmer ikke fungerer. Dette kan vi hjelpe deg med!

Data skal være synkronisert mellom dine ulike systemer og Amesto tilbyr alle former for integrasjoner mellom regnskap, lønn, CRM, e-post, e-handelssystemer med mer.

SØMLØS INTEGRASJON MELLOM DINE

Forretningssystemer.

Integrasjonene mellom systemene er noe du ikke trenger å tenke på - det fikser vi!

Vi setter sammen en løsning som passer din bedrift uavhengig hvilket system du velger innen ERP, CRM, BI og HRM. På den måten kan du velge de løsninger som passer deres behov og få prosesser tilpasset deres bedrift.

SPESIALTILPASSEDE

Integrasjoner.

Vi har et eget team som jobber med integrasjoner mellom forretningsløsninger. Vi integrerer de løsninger vi leverer slik at du får en sømløs forretningsløsning basert på dine behov.

I tillegg lager vi integrasjoner mot andre, eksterne løsninger, f.eks. forsystemer du allerede har, bransjesystemer og andre løsninger som er sentrale i din bedrift.

Telefon og hodetelefoner

FLOW INTEGRATION ENGINE

Flow er en sikker, fleksibel og skybasert integrasjonsplattform som knytter dine applikasjoner og tjenester sømløst sammen. Gjennom å automatisere og bundle applikasjoner sammen i skyen, utvikler og drifter vi dine integrasjoner, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9359

Kundereferanse

Blomsterringen.

"Blomster er ferskvare, men det er jammen integrasjoner og smarte løsninger også."

- CEO i Blomsterringen, Gudmund Baustad

 

Les mer om hvordan Blomsterringen bruker integrasjoner for å forenkle arbeidshverdagen.