<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

To knyttnever som møtes

SIMPLIFYING BUSINESS

Våre kundehistorier.

Samarbeidet mellom AMESTO og Våre kunder

Les hva våre kunder sier.

Ikke bare føler kundene seg ivaretatt, de snakker også om det. Våre kundehistorier er mer enn bare suksesshistorier; de er bevis på at vi går ekstra milen for kundene våre. Amesto tror på godt samarbeid, både med kunder og partnere. Sammen jobber vi for å finne de beste løsningene for deg, fordi din suksess er vår suksess. Med vår helhetlige tilnærming er du mer enn en kunde, du er en langsiktig partner. Vi er her for å støtte deg gjennom vekst, utfordringer og alt i mellom. Les hva noen av kundene våre sier om å samarbeide med oss.

Norsk Bibliotektransport (NBT)

Norsk Bibliotektransport (NBT) leverer profesjonelle logistikktjenester til bedrifter over hele Norge. NBT valgte Amesto for implementering av nytt ERP-system og support. Det bringer NBTs forretningssystemer inn i nåtiden, og styrker kapasiteten for en stadig økende oppdragsmengde og ambisjonene om videre vekst.

Skjermbilde 2023-11-29 kl. 08.38.28
nbtlogo

NEGOTIA

Når Negotia fikk vite at Visma Lønn har "end of life" i 2024, landet valget på Visma net Payroll. Med det nye lønnssystemet fikk de automatisert lønnskjøringen sin, og kan nå bruke tid på andre oppgaver.

People30_885x466
Negotia-logo-svart

ASTRUP

Astrup AS er en ledende, norsk grossist innen metaller og plast halvfabrikata. Den familieeide bedriften har drevet virksomhet i over 165 år, og ledes i dag av femte generasjons Astrup. Virksomheten har hele tiden tilpasset seg tiden, både innen vareutvalg, etterspørsel, og drift. I dag styres det aller meste av prosesser digitalt, med utstrakt bruk av skybaserte tjenester.

Transport_Industry 21 885x466
Logo-Astrup

e-Boks

Ideen bak e-Boks er å effektivisere sending av post mellom bedrifter, organisasjoner og private postmottakere. Det betyr færre utgifter til porto, bedre service og lavere belastning på miljøet. Etter at E-Boks valgte Amesto og ERP-systemet Visma net ERP. Har de effektivisert sine forretningsprosesser betraktelig.

Technology124_885x466
eboks

SASTECH

Oppsummert med egne, to ord: SASTECH driver med «bærekraftig energioptimalisering». Mye kan gjøres for å redusere energibehovet i forretningsbygg, og energirådgiving er ikke noe nytt. SASTECH skiller seg ut med en litt annen tilnærming og hjelper virksomheter med energiforbedring i et større, mer helhetlig perspektiv. Amesto Solutions hjalp SASTECH opp i skyen på under tre uker.

Technology167_885x466
sastech_logo_horisontal_farge (2)

Blomsterringen

Blomsterringen er landets ledende grossist på blomster. Fra en omsetning på 14 millioner ved oppstart i 1983 omsetter de nå for hele 1,3 milliarder på landsbasis. Et selskap av denne størrelsen krever naturligvis et omfattende ERP-system og valg av løsning falt på Visma med Amesto Solutions som samarbeidspartner allerede på tidlig 2000-tallet.

22065_6
blomsterringen_logo

AMesto Solutions

Amesto Solutions har brukt Service i over 10 år. Før dette hadde vi ikke et godt system for å holde orden på saker og henvendelser, og kundene var misfornøyde og fikk ikke hjelp. Etter at vi begynte å bruke Service-modulen ble vår hverdag effektivisert og vi er i dag mange færre som betjener våre kunder enn tidligere.

People146_885x466
Amesto-Solutions-Black (1)-1-1-1

Systema AS

Systema AS har helt siden oppstarten i 1985 utviklet fortollingsløsninger og levert en programvare kalt SYSPED til transport- og spedisjonsbransjen, med store nasjonale og internasjonale aktører på kundelisten. For å kunne drive mer effektivt ønsket Systema å erstatte sitt serverbaserte regnskapssystem med et skybasert system.

Transport_Industry 27 885x466
systema_logo_web-1

Triple-S AS

Hvert år hjelper Triple-S rundt 500 ulike kunder med digitalisering, automatisering, nettverk og Cyber Security – og for å kunne ha oversikt over alle prosessene, er det helt avgjørende med en strukturert og oversiktlig kundedatabase. SuperOffice CRM gir Triple-S kontrollen de trenger, og sørger samtidig for enklere salgsprosesser og kundeoppfølging.

Technology118_885x466
logo triple-s

Aker Biomarine

Aker Biomarine finner krill med kunstig intelligens, noe som vil effektivisere driften, redusere forbruk av drivstoff og dermed CO2-utslipp.

Technology164_885x466
Aker Biomarine

Wik & Walsøe

Wik & Walsøe er en norsk merkevare som jobber med glass og porselen. Vi har store ambisjoner om at vi skal bli store og da må vi ha systemer som fungerer, og det har vi nå.

Property5_885x466
Wik&Walsøe

Aquatiq

Vi ser ikke noe behov for å ha ekspertise på alt det vi bruker av applikasjoner selv. Det bruker vi Amesto Solutions til. Det er de som er vår superbruker i systemene og hjelper oss med alt i det daglige, sier CFO i Aquatiq, Ole Kristian Kirkerud.

Nature114_885x466
Aquatiq-1

Helse Nord

Endelig har vi fått ett fellessystem med veldig gode statistikker og full kontroll på hva som kjøpes i hele foretaket." Raymond V. Pedersen, prosjektleder og konsernansvarlig for Amesto Clockwork i Helse Nord.

People224_885x466
Helse Nord-1

Uno-X Forsyning AS

Amesto Solutions har igangsatt flere omfattende prosjekter med Uno-X Gruppen. For YX Norge implementeres nå Visma Business, Visma Dokumentsenter, Amesto Analyze og Amesto Connect, og Amesto Solutions CRM Norge leverer Visma SuperOffice. For Uno-X Automat implementeres Visma Business, Visma Dokumentsenter og Visma SuperOffice. Uno-X Forsyning er det første selskapet i gruppen som er ferdig implementert.

Property6_885x466
Uno-Xnettside100px-1

Data Respons

MPS-systemet Amesto ClockWork har økt produktiviteten, fleksibiliteten og leveransepresisjonen til våre kunder, sier logistikkansvarlig Erik Bassøe i Data Respons Norge AS.

Technology106_885x466
Data respons-1

Seatrans

Vi skal ha mer av alt. Mer business intelligence, mer analyse, mer datainnsamling, Vi skal ha en lokal sky på skipene som kommuniserer med den på land. Ved at vi alltid er på nett kan vi være tett på skipene og yte nødvendig assistanse ved behov. Det handler om å finne de smarteste og mest praktiske måtene å bruke teknologien på, sier Rong.

Transport_Industry 19 885x466
seatrans-min-1

Norsk Batteriimport

Vi har fått en regnskaps- og logistikkløsning med lagerstyring og dokumentsenter, som vil effektivisere store deler av virksomheten, sier økonomisjef Heidi Olsen i selskapet.

Transport_Industry 1 885x466
Norsk batteriimport

Eskoleia

I løpet av de neste tre årene ser vi for oss en produktivitetsvekst på 25 prosent takket være overgangen til nytt MPS-system, sier adm. direktør Erik Nilssen i selskapet.

Architecture56_885x466
Eskoleia-1