<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

e-Commerce5_2120x670

BRANSJELØSNING FOR

Varehandel.

Det har vært en enorm utvikling innen varehandel og våre kjøpemønstre. Kunder forventer en sømløs handleopplevelse, og bedrifter forventer en sømløs varereise og leveranse. Manglende lagerstyring, tungrodde systemer, manuelle ineffektive rutiner og uoversiktlige masterdataregistre burde høre historien til.

NETTHANDEL, PLUKK OG FRAKT

En moderne forretningsløsning for virksomheter innen varehandel.

En moderne forretningsløsning for varehandel understøtteer felles registre, tett integrasjon mellom hoved- og støttesystemer og gjerne en moderne netthandelsplattform som sikrer en helt digital ordre- og vareflyt. Det skal aldri være behov for å taste inn data mer enn en gang.

Amesto sine bransjeløsninger for varehandel benytter det skybaserte ERP-systemet Visma net som hovedsystem for økonomi og logistikkstyring. Dette kombineres med tett integrerte bransjeløsninger for netthandel, vareplukk og frakt. I tillegg støtter løsningen moderne rapportering og analyseverktøy for effektiv analyse av bedriftens økonomi og handelsflyt.

ERP

Amesto sin bransjeløsning for varehandel bygger på det skybaserte ERP-systemet Visma net. Systemet støtter avansert regnskap og logistikkfunksjonalitet og er markedsledende på integrasjoner.

HÅNDTERMINALER

Bransjeløsningen inkluderer håndterminalløsning for effektivt varemottak, plukk, pakk og varetelling. Løsningen er standard integrert med Visma net og sikrer en effektiv hverdag for de lageransatte. Terminalene støtter også automatisk fraktbestilling via Consignor.

NETTHANDEL OG PIM

I en moderne hverdag forventer kunden en enkel et klikks kjøpsprosess på nett med rask og effektiv betaling. Amesto sin bransjeløsning for Varehandel inkluderer den skalerbare og Visma fokuserte Netthandelsløsningen Gurusoft eCommerce. Bransjeløsningen støtter også andre netthandelsplattformer.

INNKJØPSORDRE

Innkjøpsordre kan genereres automatisk på bakgrunn av sesongberegninger, min/max lagerverdier eller spesifikke bestillingsprodukter. Innkjøpsordre kan også registreres manuelt. Innkjøpsordrene sendes via Epost eller EDI til leverandør.
Women working on pc

FRAKT

Bransjeløsningen støtter et flertall av de mest brukte fraktsystemene på markedet som nShift (Consignor og Unifaun) eller Logistra.

Dette inngår i bransjeløsningen for varehandel:

asn-varehandel-illustrasjon

AMESTO STANDARD IMPLEMENTERINGSMODELL

Amesto har utarbeidet en standard implementeringsmodell og softwarepakke for Retail og Commerce bransjen, Standarden gjør at implementering av systemene kan gå raskere ved en fulltilpasset løsning. Amesto går igjennom modellen med kunde og gjør nødvendige tilpasninger i standarden etter behov og sørger for en så Lean implementering som mulig. Noen av behovene for denne bransjen krever avklaringsmøter da ingen kunder er like, og det er her Amesto sin bransjekunnskap kommer inn.

Amesto sin standard konfigurering inneholder følgende:
 • Standard oppsett av Kostnadsbærere
 • Standard norsk kontoplan
 • Standard automatiseringsplaner for behandling av ordre, bank og fakturaflyt
 • Standard kunde og leverandørprofiler
 • Standard bransjetilpassede rapporter
 • Standard dashboard tilpasset rolle (CFO, Økonomi, Lagerarbeider, Logistikksjef)
 • Standardiserte importscenarioer for grunndata
 • Standardiserte bankinstillinger
 • Standardiserte valutainnstillinger
 • Standard ordretyper (Webordre, salgsordre, kasseordre mm.)

FORDELER MED EN BRANSJETILPASSET LØSNING

Vi har rådgivere som skjønner din bransje og de utfordringer dere har. Vi tilpasser løsningen slik at den håndterer blant annet:

 • Håndtering av EDI mellom partene Bestillinger rett inn i økonomisystemet
 • Elektroniske prislister og varekataloger
 • 100% integrerte fraktløsninger gjennom Consignor og andre
 • Stor fleksibilitet i konfigurering av flerfirmaoppsett
 • Automatisk “no hands” ordreflyt
 • Automatisk betalingsmatching (remittering) uten login i nettbanken
 • Enkel og oversiktlig fakturaflyt og godkjenning
 • Mulighet for kundespesifikke priser og avanserte rabattmatriser
 • Plukk og pakkeprosess med håndterminal
 • Automtisk kontering av dokumenter
 • Integrert med markeds mest brukte Ecommerce plattformer (Gurusoft, Magento, Woocommerce mm.)
 • Enkelt vedlikehold av priser og leverandører
 • Automatisk avskriving av driftsmidler
 • Automatisk håndtering av periodisering
 • Automatisk valutabehandling, og kursoppdatering, og rapportering
 • Fullintegrerte kasseløsninger som henter data fra ERP systemet (Priser, kunder, leverandører, lagerstatus, ordre MM.)

SE VIDEO

Dette må du tenke på i en moderne varehandelsløsning

Det har vært en enorm utvikling innen varehandel og våre kjøpemønstre. Kunder forventer en sømløs handleopplevelse, og bedrifter forventer en sømløs varereise og leveranse. Manglende lagerstyring, tungrodde systemer, manuelle ineffektive rutiner og uoversiktlige masterdataregistre burde høre historien til. Men hvordan påvirker endringer organisasjonen som helhet? Hvem ser det store bildet? Hvem tenker lengre enn sin tue? Hvis jeg gjør denne endringen, påvirker det noen andre og hvordan?

Amesto og gurusoft

Hva er egentlig PIM og hvem passer det for? 

PIM er en forkortelse for Product Information Management, men hvem skal bruke det? Er det til intern bruk eller for kundene? Hvem skal eventuelt eie PIM-løsningen? Driver du innen varehandel, med en form for produktsalg til et neste ledd, har du sannsynligvis stor nytte av å bruke et PIM-verktøy. Finn ut mer om PIM i denne videoen hvor Espen Jensen fra Gurusoft og Sebastian Skaar fra Amesto deler sine erfaringer med bruk av PIM.

LÆR MER OM FLOW

En smartere måte å integrere systemer.

Om du ønsker en moderne løsning som tilfredsstiller bedriftens behov innen applikasjonsintegrasjon, vil Flow gi deg det du trenger for å oppnå full kontroll og bedre oversikt. Med fagkompetanse og ekspertise innen Visma, Power BI og SuperOffice, fagområder som logistikk, finans, HR, lønn og rapportering kan du som kunde være trygg på at vi ivaretar dine ønsker og behov på en god måte. Vår metodikk bygger på din innsikt, og vår kunnskap.

HAR DU BEHOV FOR LOGISTIKKLØSNING?

Vi leverer en avansert logistikkløsning som gir stor fleksibilitet og muligheter for automatisering av leveransekjeden, med full kontroll. Systemene dekker funksjonsområder innenfor salg, CRM, innkjøp, produksjonsplanlegging, lager-styring, distribusjon og fakturering.

LAST NED GUIDE

7 tips for å lykkes med nettbutikken.

Det finnes mange leverandører å velge mellom når du skal velge løsning for din nettbutikk. Før du bestemmer deg er det lurt å sjekke hvilken funksjonalitet du ønsker at din løsning for e-handel skal inneholde. Her er noen tips med funksjonalitet vi anser bør være på plass i en moderne e-handelsplattform.

LES 7 TIPS FOR Å LYKKES MED NETTBUTIKKEN