Consulting

Consulting

Gode råd fra spesialister sikrer kvalitet i leveransen.

Consulting

Gode råd fra spesialister sikrer kvalitet i leveransen.

Vi kan hjelpe deg

Erfarne og dyktige konsulenter.

Vi skal hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. Vi har konsulenter med kompetanse på alt fra komplekse BI og Data Science prosjekter til IT-sikkerhet, integrasjoner, implementering og rådgivning innen de løsninger vi leverer.  

Visma konsulenter

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Mer om Visma konsulenter

HR- og lønnskonsulenter

Vi har dyktige konsulenter som kan hjelpe deg bli en bedre leder. Vi kan bistå med å få på plass gode rutiner tilpasset din bedrift og bransje i de løsninger vi leverer innen lønn og HR. Vi tilbyr også lønnsberedskap som abonnement.
Mer om HR- og Lønnskonsulenter
 

BI-konsulenter

Business Intelligence og analytics brukes for å oppnå bedre beslutningsgrunnlag og innsikt i virksomhetens behov. Våre konsulenter jobber med bl.a. rådgivning og systemutvikling slik at din bedrift kan få full kontroll over deres økonomiske tall.
Mer om BI-konsulenter

IT-konsulenter

Vi har et stort nettverk av IT-konsulenter som kan hjelpe deg uansett om du trenger en IT-konsulent til store eller små prosjekter.
Mer om IT-konsulenter

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists

Vi kan finne kompetansen du trenger

La oss prates

Ta kontakt