Consulting

Consulting

Vi har tung konsulent og rådgivningskompetanse.

Consulting

Vi har tung konsulent og rådgivningskompetanse.

Erfarne og dyktige konsulenter

Konsulenter til korte eller lange oppdrag.

Vi skal hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. Vi har et stort nettverk av konsulenter som står klare å hjelpe deg med alt fra korte oppdrag relatert til de løsninger vi leverer til tunge, komplekse prosjekter. Vi er svært opptatt av kvalitet og leveranse, og mener at det å tilby riktig konsulent med rett kompetanse til våre kunder er viktigere enn hvor konsulenten har sitt ansettelsesforhold.

Vi skal løse våre kunders kompetansebehov. Uansett hvor lett eller vanskelig det er. Derfor jobber vi tett sammen med vårt søsterselskap Amesto Consulting. De går bredt ut i markedet og inngår samarbeid med både selvstendige konsulenter, og små og store konsulentselskap for å kunne matche riktig konsulent til våre kunders behov for spesialistkompetanse.

Til Amesto Consulting >>>

Lei en konsulent

Vi tilbyr både konsulentformidling til større prosjekter samt egne fagspesialister med ekspertise på de løsninger og tjenester vi leverer. Send en forespørsel på dine spesifikke behov og vi vil ta kontakt med deg.
Lei en konsulent

Visma konsulenter

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Mer om Visma konsulenter
 

HR- og lønnskonsulenter

Vi har dyktige konsulenter som kan hjelpe deg bli en bedre leder. Vi kan bistå med å få på plass gode rutiner tilpasset din bedrift og bransje i de løsninger vi leverer innen lønn og HR. Vi tilbyr også lønnsberedskap som abonnement.
Mer om HR- og Lønnskonsulenter
 

BI-konsulenter

Business Intelligence og analytics brukes for å oppnå bedre beslutningsgrunnlag og innsikt i virksomhetens behov. Våre konsulenter jobber med bl.a. rådgivning og systemutvikling slik at din bedrift kan få full kontroll over deres økonomiske tall.
Mer om BI-konsulenter
 

IT-konsulenter

Vi har et stort nettverk av IT-konsulenter som kan hjelpe deg uansett om du trenger en IT-konsulent til store eller små prosjekter.
Mer om IT-konsulenter

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists

Vi kan finne kompetansen du trenger

La oss prates

Ta kontakt