Lei en konsulent.

Vi har konsulenten du trenger

Lei en konsulent.

Vi har konsulenten du trenger

Lei en konsulent.

Book konsulent hos oss

Trenger du konsulenthjelp?

Vi tilbyr både konsulentformidling til større prosjekter samt egne fagspesialister med ekspertise på de løsninger og tjenester vi leverer innen ERP, CRM, HRM og BI. Send en forespørsel på dine spesifikke behov og vi vil ta kontakt med deg. 

Amesto Consulting

La oss finne konsulentene for deg. Amesto Consulting har mer enn 7500 konsulenter i sitt nettverk og går aldri tom for dyktige konsulenter innen prosjektledelse, rådgivning eller IT. Ta kontakt i dag dersom du har et større prosjekt og ønsker en spesialist.
Til Amesto Consulting>>

Visma konsulenter

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Mer om Visma konsulenter

BI-konsulenter

Business Intelligence og analytics brukes for å oppnå bedre beslutningsgrunnlag og innsikt i virksomhetens behov. Våre konsulenter jobber med bl.a. rådgivning og systemutvikling slik at din bedrift kan få full kontroll over deres økonomiske tall.
Mer om BI-konsulenter
 

HR- og lønnskonsulenter

Vi har dyktige konsulenter som kan hjelpe deg bli en bedre leder. Vi kan bistå med å få på plass gode rutiner tilpasset din bedrift og bransje i de løsninger vi leverer innen lønn og HR. Vi tilbyr også lønnsberedskap som abonnement.
Mer om HR- og Lønnskonsulenter

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists

Bestill konsulenthjelp

Vi finner din konsulent.

Uansett hva slags konsulent du trenger, send oss en forespørsel der du beskriver ditt behov og vi hjelper deg med å finne den kompetansen du trenger.


Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg