<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner justin-luebke-BkkVcWUgwEk-unsplash 1920x1080

AUTOMATISER MARKEDSAKTIVITETENE

eMarketeer.

Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonsverktøy for e-post, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du markedsføre dine aktiviteter på en egen Facebook-side, automatisere kommunikasjonsløp med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside.

Alt-i-ett-verktøy!

eMarketeer - Automatiser markedsaktivitetene.

eMarketeer kan brukes frittstående som en egen løsning, eller integreres med SuperOffice CRM slik at du fullt ut kan utnytte mulighetene for automatisering, leadsgenerering og kundekommunikasjon.

E-POST MARKEDSFØRING OG NYHETSBREV
Du kan enkelt lage nyhetsbrev for utsendelser til dine kunder. Målgruppen henter du direkte fra Excel, eMarketeer lister, utvalg i SuperOffice, eller automatiseringer basert på tidligere utsendelser, klikk eller actions. eMarketeer er ekstremt brukervennlig og er tilpasset personvernloven iht. consent-management.

I eMarketeer kan du velge mellom flere ferdige maler som er tilpasset ulike typer nyhetsbrev og formål. Malene tilpasses enkelt til din bedrift sin profil. I nyhetsbrevene kan du enkelt linke videre til tilpassede landingssider, enten kampanjesider i eMarketeer eller til din hjemmeside. Etter utsendelsen får du enkelt tatt ut rapporter på hvilke linker som blir klikket på, og du kan se hva slags informasjon dine kunder er interessert i, for automatisering av kommunikasjonsløp.

EVENTHÅNDTERING, SKJEMAER OG EVALUERINGER
I eMarketeer får du en innebygd skjemamodul. Her kan du enkelt og raskt lage påmeldingsskjemaer, konkurranser og undersøkelser. Du kan også automatisere videre kommunikasjon basert på skjemaene.

Du velger om du ønsker å publisere skjemaene på hjemmesiden eller sende de ut som en link i en e-post. Alle svarene blir samlet i en rapport som du enkelt kan distribuere videre. Har du integrert systemet med SuperOffice, lagres påmeldinger direkte i prosjektet for videre håndtering. Du kan også automatisere all kommunikasjon, helt fra invitasjon, til påmelding, bekreftelser og evalueringer i etterkant.

SMS-markedsføring

I eMarketeer kan du kommunisere med SMS som del av en kommunikasjonsplan. SMS kan f.eks. brukes ved påminnelser, påmeldingsbekreftelser eller endringer i snart forestående events m.m.

Du kan også opprette mobile landingssider, f.eks. i forbindelse med et event som du linker til i tekstmeldingen. På den måten får du statistikk på hvem som har klikket på linkene og får derfor vite hva dine kunder er interessert i.

Facebook

I eMarketeer kan du enkelt publisere dine aktiviteter, skjemaer og invitasjoner i din facebook timeline direkte fra eMarketeer og lage egne Facebook landingssider.

Ved å kommunisere med kundene dine på Facebook, har du mulighet til å få budskapet spredt til dine følgere, venner og dine venners venner. I eMarketeer kan du lage egendesignede Facebook-kampanjesider tilpasset din bedrifts profil. Integrasjonen med SuperOffice gjør at du kan tildele oppgaver til ulike ansatte i organisasjonen basert på actions og klikk fra målgruppen.

Leadsgenerering og kampanjer

Opprett segmenter og målrettede kampanjer basert på kundeadferd og gi kvalifiserte leads til salgsavdelingen basert på de sidene på nettsiden din som blir besøkt.

eMarketeer hjelper deg å genere kvalifiserte leads til salgsavdelingen. Du kan se hvem som besøker nettsiden din og hvilke sider de bruker tid på. Det er enkelt opprette oppfølgingsaktiviteter til salg basert på actions fra utsendelser og skjemaer.

Marketing automation og CRM-integrasjon

Automatiser markedsføringsprosessene og få relevante leads rett inn i CRM-systemet. Å sette opp en automasjon i eMarketeer er enkelt. Fortell eMarketeer hva du vil ha, når du vil ha det og hva som skal aktivere det.

Du kan planlegge og forsinke automasjoner, og gi salgsavdelingen beskjed når leadet er klar til å bli kontaktet. Med integrasjon til CRM, i f.eks. SuperOffice kan du opprette aktiviteter, legge til i prosjekt, hente relevante utvalg fra CRM-systemet samt ha full kontroll på consent-håndteringen av dine kontaktpersoner slik at personvernloven overholdes på en effektiv måte.

KONTAKT OSS

Interessert i å automatisere markedsaktivitetene?

Amesto Solutions tilbyr ulike CRM-systemer; SuperOffice og HubSpot. Kontakt oss gjerne for en prat om hvilket system som passer for din virksomhet, eller dersom du er interessert i å lære mer om CRM.