Automatiser markedsaktivitetene

eMarketeer.

Med eMarketeer får du et komplett kommunikasjonsverktøy for e-post, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du markedsføre dine aktiviteter på egen Facebook-side, automatisere kommunikasjonsløp med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside.

Book demo / møte

eMarketeer - Automatiser markedsaktivitetene - alt i et verktøy!

eMarketeer kan brukes frittstående som en egen løsning, eller integreres med SuperOffice CRM slik at du fullt ut kan utnytte mulighetene for automatisering, leadsgenerering og kundekommunikasjon. Her får du alle funksjoner i en pakke, ingen separate moduler, all funksjonalitet følger med.

e-post markedsføring og nyhetsbrev

Du kan enkelt lage nyhetsbrev for utsendelser til dine kunder. Målgruppen henter du direkte fra Excel, eMarketeer lister, utvalg i SuperOffice eller automatiseres basert på tidligere utsendelser, klikk eller actions. eMarketeer er ekstremt brukervennlig og er tilpasset personvernloven iht. consent-management. 

I eMarketeer kan du velge mellom flere ferdige maler som er tilpasset ulike typer nyhetsbrev og formål. Malene tilpasses enkelt din bedrift sin profil. Du kan i nyhetsbrev enkelt linke videre til tilpassede landings sider, enten kampanjesider i eMarketeer eller til din hjemmeside. Du får etter utsendelsen enkelt tatt ut rapporter på hvilke linker som blir klikket på, og kan se hva slags informasjon dine kunder er interessert i for automatisering av kommunikasjonsløp.

Eventhåndtering, skjemaer og evalueringer

I eMarketeer får du en innebygd skjemamodul. Her kan du enkelt og raskt lage raskt påmeldingsskjemaer, konkurranser og undersøkelser. Du kan også automatisere videre kommunikasjon basert på skjema.

Du velger om du ønsker å publisere skjemaene på hjemmesiden eller sende de som en link i en e-post. Alle svarene blir samlet i en rapport som du enkelt kan videredistribuere. Har du integrert systemet med SuperOffice lagres påmeldinger direkte i prosjektet for videre håndtering. Du kan også automatisere all kommunikasjon, helt fra invitasjon, til påmelding, bekreftelser og evalueringer i etterkant.

SMS markedsføring

I eMarketeer kan du kommunisere med SMS som del av en kommunikasjonsplan. SMS kan brukes f.eks. ved påminnelser, påmeldingsbekreftelse eller endringer i snart forestående events mm..

Du kan også opprette mobile landingssider, eks. i forbindelse med et event som du linker til i tekstmeldingen. På den måten får du statistikk på hvem som har klikket på linkene og får derfor vite hva dine kunder er interessert i. 

Facebook

I eMarketeer kan du enkelt publisere dine aktiviteter, skjemaer og invitasjoner i din facebook timeline direkte fra eMarketeer og lage egne Facebook landingssider.

Ved å kommunisere med kundene dine på Facebook, har du mulighet til å få budskapet spredt til dine følgere, venner og dine venners venner. I eMarketeer kan du lage egendesignede Facebook-kampanjesider tilpasset din bedrifts profil. Integrasjonen med SuperOffice gjør at du kan tildele oppgaver til ulike ansatte i organisasjonen basert på actions og klikk fra målgruppen. 

Leadsgenerering og kampanjer

Opprett segmenter og målrettede kampanjer basert på kundeadferd og gi kvalifiserte leads til salgsavdelingen basert på de sidene på nettsiden din, som blir besøkt.

eMarketeer hjelper deg å generer kvalifiserte leads til salgsavdelingen. Du kan se hvem som besøker nettsiden din og hvilke sider de bruker tid på. Det er enkelt opprette oppfølgingsaktiviteter til salg basert på actions fra utsendelser og skjemaer.  

Marketing Automation og CRM-integrasjon

Automatisere markedsføringsprosessene og få relevante leads rett inn i CRM-systemet. Oppsetting av en automasjon i eMarketeer er enkelt. Fortell eMarketeer hva du vil ha, når du vil ha det og hva som skal aktivere det.

Du kan planlegge og forsinke automasjoner og gi salgsavdelingen beskjed når leadet er klar til å bli kontaktet. Med integrasjon til CRM, f.eks. SuperOffice kan du opprette aktiviteter, legge til i prosjekt, hente relevante utvalg fra CRM-systemet samt ha full kontroll på consent-håndteringen av dine kontaktpersoner slik at personvernloven etterholdet på en effektiv måte.   

EN EFFEKTIV STARTPAKKE MED FLER-KANALS MARKETING

 • E-post marketing
 • Event håndtering
 • Vurderinger og evalueringer
 • Web formularer
 • Landing Pages
 • Facebook Marketing
 • Mobil Marketing
per mnd. fakturert årlig
fra 235 NOK
Be om tilbud

AVANSERT PAKKE INKL. MARKETING AUTOMATION

Alt i Basic, plus:

 • Marketing automasjon
 • Pleie av kundeemner
 • Salgsinformasjon
 • Tilpasning av kontaktkort
 • Kundedomene
 • Utviklingsverktøy & API
per mnd. fakturert årlig
fra 425 NOK
Be om tilbud

EN SPECIALDESIGNET PAKKE TIL STORE ORGANISATIONER

Alt i Pro, plus:

 • Ubegrensede konti
 • Kampanjedeling
 • Templatedeling
 • Design Veiledning Sikkerhet
 • Engasjert suksessmanager
Faktureres per måned eller år
Send prisforespørsel
Be om tilbud

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg