<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9877 ATH NOV21 1920x1080

#ASKMORE

Amesto Essentials ERP.

Kom raskt i gang på en solid og moderne ERP-plattform.

AMESTO ESSENTIALS ERP

Moderne ERP med en enklere implementering.

Cloud er kommet for å bli. Integrasjoner er gått fra å være et ønske til en selvfølgelighet. Et cloud-basert ERP-system har også funksjonalitet som kan støtte de aller fleste prosesser. Man kan effektivisere i langt større grad og systemene er mye mer standardisert. Ofte ser vi likevel at det fremdeles kreves en stor jobb ved implementering av et cloud-basert ERP-system, ja samme omfanget som en On-Prem-løsning i mange tilfeller.

Derfor har vi laget en ERP-løsning som inneholder det essensielle i Visma Net. Du kommer raskt i gang på en solid og moderne plattform, og slipper å måtte gå gjennom hele den tunge prosessen som en vanlig ERP-implementering ofte er. Vi loser deg gjennom på en trygg, forutsigbar og kostnadseffektiv måte.

Amesto Essentials ERP

Hvem passer løsningen for?

Amesto Essentials passer for dere som er i  kategorien «en typisk standard bedrift» uten behov for de store spesialtilpasningene. Vi har gjort ferdig det nødvendige oppsettet, slik at du kan komme raskt i drift.

Er bedriften din i en vekstfase og du ønsker egentlig bare å få på plass et standard ERP-system i skyen? Da er Amesto Essentials ERP løsningen for deg. 

Kontakt oss gjerne, så finner vi raskt ut om dette er løsningen for deg.

DET ESSENSIELLE FRA VISMA NET

Vi har laget en pakke som inneholder det essensielle i en Visma net ERP-løsning. Pakken inneholder oppsett av ett selskap i Visma net Financials med tilhørende autotjenester, og opptil tre superbrukere. Autotjenestene benyttes for at alle kjerneprosesser skal gå av seg selv, og blant disse kan utgående og inngående fakturering nevnes, samt utbetalinger og remitteringer.

I Visma net ERP automatiseres dette slik at arbeidsoppgavene til brukerne dreier seg mer om avvikshåndtering, enn «punshing» av bilag. Dette vil frigi verdifull tid som kan brukes til andre oppgaver, for eksempel analyse av tall og bedriftens status.

IMPLEMENTERING BASERT PÅ BESTE PRAKSIS

Implementeringen tar utgangspunkt i veldokumenterte maler hvor vi, basert på vår erfaring hos andre kunder, har tilrettelagt støtte for alle sentrale prosesser. Løsningen er dermed så godt som ferdig satt opp, den må bare suppleres med dine data rundt kunder, ansatte osv.

Våre rådgivere går gjennom malene sammen med dere, og dere varsler dersom dere ønsker å gjøre noen endringer. Dette er på ingen måte noen tvangstrøye, men et utgangspunkt på veien mot et ERP-systemet som passer til din bedrift. I prosjektet får dere en dedikert konsulent som kjenner malverket og din bransjes behov, samt en erfaren prosjektleder som trygt loser dere trygt gjennom implementeringen.

Migrering

Vi hjelper deg opp i skyen.

Bruker du Visma Business eller Visma Global i dag og ønsker å migrere til et Cloud basert ERP-system? Kontakt oss for en prat, så finner vi ut om Amesto Essentials ERP kan dekke ditt behov?

Guide

18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet.

Enkel guide til hvordan du velger riktig ERP-system for din bedrift.