<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Technology38_2120x670

SIMPLIFYING BUSINESS

10 fordeler med Business NXT.

10 fordeler med Business NXT.

Dersom du går med planer om å skifte ERP-system har du sannsynligvis fått med deg Business NXT: en videreutviklet, skybasert ERP-løsning, som tar over etter sin velkjente forgjenger – Visma Business.

Her er 10 fordeler med Business NXT:

1. Enkel migrering fra Visma Business

Å bytte til en ny ERP-løsning kan være en krevende prosess. Men å bytte fra Visma Business til Business NXT er smidig, fordi Business NXT har beholdt samme datamodell, og de fleste prosesser og funksjoner er kjent for deg som bruker Visma Business fra før. Her får du med deg alle data over i din nye løsning, og all struktur i datamodellen gjenbrukes med tanke på gruppering av registre, bruk av kostnadsbærere, nummerserier og intervaller. Derfor kommer du raskt i gang, med minimalt behov for opplæring.

2. Automatisering av oppgaver

Automatisering hjelper deg i hverdagen, og bidrar til at du kan bruke mindre tid på manuelle oppgaver, og mer tid på verdiskapning for din bedrift. Visma har i tillegg lagt inn smarte assistenter (kunstig intelligens) i flere tjenester i Business NXT slik at systemet jobber sammen med deg for en effektiv hverdag.

 

3. Tidseffektivt

Business NXT er smart, og tilrettelagt for maskinlæring og AI. Løsningen forenkler og effektiviserer drift og økonomistyring.

 

4. Alltid oppdatert

Si farvel til kostnader for vedlikehold og oppgraderinger. Business NXT oppdateres fortløpende med ny teknologi, ny funksjonalitet, forbedret ytelse og rettelse av feil - uten nedetid.

 

5. Ikke lenger behov for serverpark?

I mange bedrifter er ERP-løsningen den eneste programvaren som fremdeles ligger på server. Det kan dermed være besparelser å hente, samt mindre administrasjon, dersom man kan kvitte seg med serverparken, og kun forholde seg til webbaserte løsninger.

Technology85_670x970

6. IT-sikkerhet

Med lokalt installert programvare er det din bedrift som har ansvar for sikkerheten. Med skytjenester er det systemleverandøren, i dette tilfellet Visma, som er ansvarlig for å ivareta sikkerhet og data i din løsning. IT-sikkerhet handler om å minimere risikoen for digitale angrep. I likhet med bl.a. Google og Amazon, har Visma åpnet for at hackere rundt om i verden kan utfordre Vismas programvare og systemer. Når hackerne oppdager sårbarhet, må de rapportere dette til Visma, som i sin tur forplikter seg til å fikse sikkerhetshullene som avdekkes. Med en stor, sertifisert leverandør som Visma, er dine data i de beste hender.

 

7. Tilgjengelighet og mobilitet

Så lenge du er koblet til internett er Business NXT tilgjengelig hvor som helst, og når som helst. Løsningen kombinerer dyp funksjonalitet med mobilapper, slik at du kan få enkle oppgaver unna, også når du er på farten.

 

8. Integrasjon av tredjepartssystemer

Et API er grensesnittet et system tilbyr som gjør det mulig å bygge integrasjoner for datautveksling med andre systemer. Business NXT kommer med et standard, åpent API, som tilbyr gode integrasjonsmuligheter for å effektivisere prosesser, redusere feilkilder og sikre datakvalitet på tvers av dine systemer.

 

9. Kostnadseffektiv

Abonnementsavgiften du betaler for Business NXT inkluderer oppgradering, oppdatering, drift, vedlikehold og IT-sikkerhet. I tillegg får du med tjenester du har betalt for tidligere, eksempel Rapportering og budsjettering fra OneStop Reporting og godkjenning av faktura, utlegg og reiser fra Approval. 

 

10. Tilpasningsdyktig

En unik funksjon i Business NXT er muligheten for brukertilpassede skjermbilder, slik du er vant med i Visma Business. Skreddersøm, designfunksjonalitet og fleksibilitet i en skyløsning - slå den!

BusinessNXT_RGB (1)

Les mer om

Business NXT.

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Men, datamodellen er lik og de fleste prosesser og funksjoner er med fra Visma Business.