<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

e-Commerce5_2120x670

NETTBUTIKK OG E-HANDEL

Systemer for deg som driver nettbutikk.

Nå kan du få webshop/nettbutikk, produktkatalog og hjemmeside integrert mot ditt Visma ERP-system.

LØSNINGER INNEN

Nettbutikk / eShop / E-handel.

INTEGRASJONER
Det stilles i dag høye krav til de som ønsker å ha gode og effektive nettløsninger, både med tanke på netthandel og vanlige nettsider. Et ord som ofte går igjen er kostnadseffektivitet. Med andre ord, man trenger en løsning som gjør at man kan bli presentert på en profesjonell måte uten å måtte bruke «evigheter» på å holde nettsidene oppdatert. Det er her integrasjoner kommer i større og større grad inn i flere bedrifters hverdag.

KOSTNADSEFFEKTIV WEBSHOP
Det er mye å spare ved å sette opp en god integrasjon da den sparer bedrifter for mangfoldige arbeidstimer i løpet av et år. Mange sparer opptil flere årsverk med en god integrasjon da de slipper å taste inn ordre manuelt. Den kostanden man tar ved å sette opp en integrasjon mot nettløsningen kan fort vise seg å bli en veldig riktig og viktig investering på lang sikt.

GRATIS GUIDE

7 tips for å lykkes med nettbutikken.

Det finnes mange leverandører å velge mellom når du skal velge løsning for din nettbutikk. Før du bestemmer deg er det lurt å sjekke hvilken funksjonalitet du ønsker at din løsning for e-handel skal inneholde. Her er noen tips til funksjonalitet vi anser bør være på plass i en moderne e-handelsplattform.

Nettbutikk integrert med ditt økonomi eller CRM-system
Med en integrasjon så tar man i bruk all den data som allerede eksisterer i din Visma løsning og «speiler» den ut på nettet tilpasset nettsidens utseende, man slipper derfor å jobbe med datainnhold dobbelt.

Integrasjonen kan også kommunisere toveis, hvilket betyr at data som kommer inn gjennom nettløsningen også kan lagres i et ERP eller CRM system uten at det medfører ekstra manuell jobb for de som måtte sitte på dette ansvaret.

Amesto Solutions leverer flere forskjellige e-handelsløsninger
Les mer om bl.a. Gurusof og Kréatif eller kontakt oss, og vi vil rådgi deg til riktig løsning basert på deres behov!

Mulighetene er store og du kan få alt fra en enkel webshop til fast lav månedspris til en kompleks spesialtilpasset løsning med skreddersydd design - og alt der i mellom :-)

GURUSOFT

En av markedets mest fleksible og skalerbare plattformer for PIM og e-handel. Vårt mål er å ha den mest fleksible og skalerbare e-handelsplattformen for detaljhandel (B2C) og bedriftskunder (B2B).

HAR DU SPØRSMÅL ELLER LURER DU PÅ NOE?

#askmore