<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Nature161_2120x900

HELT ÆRLIG.

Tar du riktige valg i dag for å sikre gode resultater i morgen?

Med Visma.net kan du administrere dine prosesser på en moderne, tids- og kostnads-effektiv måte, og samtidig sette ditt eget navn på kartet.

FRA UTDATERT TIL OPPDATERT

Vær smart og flytt ERP systemet til skyen.

Har du Visma Business eller Visma Global og trives med det, er det kanskje ikke så lett å se hvorfor du bør flytte over til Visma.net i skyen. Det fungerer jo fint som det er? Vel, hadde Apple også slått seg til ro med en tanke om at «alt var fint som det var» for 20 år siden, hadde trolig ikke Apple hatt den samme markedsposisjonen som de har i dag.

Å holde på en løsning som ikke gir deg spillerom kan være en hemsko for både bedriftens og din videreutvikling. Ønsker du å utforske nye muligheter, effektivisere og automatisere, må du vurdere en mer moderne tilnærming til arbeidet du gjør, verktøyene du benytter og systemet du jobber i. Visma.net er din mulighet til å ta styring på det økonomiske resultatet i bedriften.

FORRETNINGSSYSTEM "RETT I LOMMEN"

Det er jo dessuten vanskelig å komme utenom at vi er i ferd med å tre inn i en ny måte å jobbe på, enten du liker det eller ei. Den digitale fleksibiliteten gagner ikke bare den ansatte, men også deg – dersom du tilrettelegger for dette. Med Visma.net kan du jobbe fra hvor som helst, og fra de fleste mobile enheter. Ved å ha selskapets systemer tilgjengelig «rett i lommen» bidrar du til både økt tilgjengelighet for ansatte, økt produktivitet og effektivitet både i opplæringsøyemed og i brukssituasjoner, samt kortere responstid for viktige nøkkelressurser.

Visma.net ERP er alltid tilgjengelig, og du har til enhver tid tilgang til oppdatert styringsinformasjon. Dette gjør det enklere å ta kvalifiserte beslutninger basert på riktige data.

Visma.net mater sanntidsdata direkte inn i beslutningsmodellene, noe som helt klart vil være en fordel overfor konkurrenter som ikke har tilsvarende løsninger. Du vil alltid ha oppdatert informasjon på mobilen og automatisk tilgang til din bedrifts status her og nå – noe som igjen gjør det enklere å ta både raske og veloverveide beslutninger når det skulle være nødvendig.

HVORFOR MIGRERE TIL SKYEN?

Det er kanskje ikke alltid så lett å forutse fremtiden, men for deg som jobber med tall finnes det mye støtte i gode verktøy. Innsikt, data og trender kan nemlig gi deg grunnlaget du behøver for å sikre en helhetlig virksomhetsstyring av bedriften.

For å sikre god økonomi i selskapet er det viktig at du ikke bare ser verdien i eksisterende tall, men se muligheter i tallene som ikke ligger der. Med innsikten du får ved bruk av Visma.net og tilhørende tredjepartsløsninger kan du danne deg et bilde av hvor det ligger et forbedringspotensiale, som du deretter kan formidle til styret eller ledelsen. Med Visma.net går du fra utdatert til oppdatert, og kan slå i bordet med harde fakta og overbevisende tall.

MED VISMA.NET FÅR DU:

 • Mulighet til å koble på innsiktsverktøy som Power Analyze
 • Økt funksjonalitet Bedre API-rammeverk
 • Garantert oppetid
 • Automatiske oppdateringer, du trenger ikke tenke på backup
 • Enklere UX, som betyr mindre tid på opplæring og raskere manøvrering i systemet
 • Alltid tilgang på den nyeste versjonen og den nyeste teknologien.
 • Ny funksjonalitet er oppdatert i henhold til statlige krav og reguleringer.
 • I skyen legges det til rette for en bedre informasjons- og arbeidsflyt, der rutinepregede arbeidsoppgaver i stedet blir erstattet med automatiserte prosesser.
 • Visma.net er designet slik at systemet selv foreslår nye smart løsninger.
 • Rutinepregede arbeidsoppgaver som for eksempel inn- og utbetalinger, purringer, inkassovarsler og reiseregninger, frigjøres slik at de ansatte kan bruke mer tid på verdiskapende oppgaver.
 • Med bedre innsikt i hele verdikjeden får du bedre skalerbarhet og lavere kostnader.

Vinn-vinn for alle parter!

ER DET IKKE VELDIG DYRT Å FLYTTE OVER I SKYEN?

Ikke nødvendigvis. Med en abonnementsmodell i skyen vil du i større grad oppleve forutsigbarhet gjennom lisens- og oppgraderingsløsninger, samtidig som du kan re-allokere ressurser til andre verdiskapende oppgaver i bedriften.

Å FLYTTE OVER I SKYEN ER VANSKELIG!

Ved å velge en erfaren leverandør og en løsning tilpasset ditt behov trenger ikke dette å være tidkrevende og vanskelig. Vi tilbyr en standard ERP-løsninger i Visma.net, kalt Amesto Essentials, en svært populær løsning for mange av våre kvalitetsbevisste kunder.

EN TYPISK KUNDEPROSESS FOR AMESTO ESSENTIALS

Vi har laget en step by step guide av en typisk kundeprosess med Amesto Essentials ERP. Denne er kvalitetssikret for best practise og gir deg verdifull innsikt i omfanget av å migrere til skyen.
Architecture49_466x466

REGNSKAPSSJEF I TORGNES AS

«Vi byttet system til Visma.net fordi vi ville opp i skyen, og fordi vi ville være fremtidsrettet og utnytte ny teknologi og nye løsninger for å gi oss selv større handlingsrom» Karina Eriksen.
people123_466x466-1

WIK OG WALSØE

Tok styringen på det økonomiske resultatet med visma.net.

Amesto Solutions er stolte av å ha hjulpet Wik & Walsøe i gang med Visma net. Nå jobber de mer effektivt og har full kontroll på lageret til enhver tid!

Simplifying Business

Velg en partner som forstår deg!

Det er ingen hemmelighet at det finnes mange aktører der ute som tilbyr ulike type skyløsninger. Det viktigste for oss er at du velger en aktør som forstår deg og ditt behov. Som forstår hva som er viktig for dere, og som har erfaringen og kompetansen som matcher dette, slik at du får en løsning som virkelig kan løfte dere inn i fremtiden.

Har vi loset deg inn på denne siden er det fordi vi tror på og heier på deg som kunde, og håper selvføgelig du vil vurdere å fortsette det gode samarbeidet. Velger du å fortsette partnerskapet kan vi tilby trygghet både ved overgang, implementering og videre drift. Våre erfarne og kunnskapsrike konsulenter følger deg med glede over i Visma.net-sfæren, og står klare til å bistå ved ethvert spørsmål du måtte ha.

Guide

18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet

Enkel guide til hvordan du velger riktig ERP-system for din bedrift.