<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner priscilla-du-preez-OEdkPaxYMXU-unsplash 1920x607

ERP-SYSTEM

Visma Business.

Visma Business gir deg full kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring.

ERP-SYSTEM FOR MELLOMSTORE OG STORE BEDRIFTER

Visma Business.

Fleksibelt økonomi- og regnskapssystem med avansert logistikk som passer for bedrifter over 10 ansatte. Visma Business er Nordens mest brukte ERP-system og gir deg full kontroll på hele verdikjeden, fra innkjøp, ordre og lager til komplett økonomistyring. Visma Business er et kraftig, funksjonsrikt og fleksibelt forretningssystem som danner grunnlaget for effektiv forretningsdrift og økt verdiskapning. Visma Business benyttes av over 40 000 brukere, fordelt over 10 land.

FLYTT DIN VISMA BUSINESS-LØSNING TIL SKYEN

Visma Business finnes nå i skyen.

Visste du at Visma Business er i skyen? Business NXT er Vismas nyeste skybaserte løsning, som samler alt det beste fra Visma Business.

Mange av våre Visma Business-kunder velger nå å migrere sin ERP-løsning til Business NXT. Ta steget opp i skyen du også!

Om Visma Business.

Fleksibel og funksjonsrik ERP

Systemet gir unike muligheter for spesialdesign tilpasset bedriftens roller og prosesser, og i takt med bedriftens endringsbehov.

Et system for store driftsmiljøer

Administrasjonsverktøyet i Visma Business er velutviklet, og systemet egner seg for store driftsmiljøer. Det har vunnet særlig innpass blant regnskapsbyråer, og over 100 000 selskaper har på en aller annen måte befatning med Visma Business.

Fordeler ved Visma Business:

  • Spare tid ved registrering av nye kunder.
  • Få korrekt og oppdatert informasjon om eksisterende kunder og leverandører.
  • Få en kundebase av bedre kvalitet, ettersom antall feil eller mangelfulle registreringer blir minimert.
  • Få et forretningssystem med mange muligheter for utvidelser og spesialtilpasninger.

Muligheter i Visma Business løsningen.

ELEKTRONISK DOKUMENTHÅNDTERING

Visma Dokumentsenter utvider bedriftens forretningsløsning med et effektivt og moderne verktøy for sikker elektronisk bilagshåndtering. Bilag skannes direkte inn i et elektronisk arkiv. Etter innskanning påføres bilagsinformasjon og dokumentet sendes på flyt til ønskede mottakere.

LOGISTIKK

Logistikksystemene vi tilbyr kan alle integreres i Visma Business og gir full oversikt og kontroll på varestrømmen, fra innkjøp og lagerhåndtering til ordreprosessen. Sporing, livssyklus, servicehåndtering, utleie og produksjon er eksempler på funksjonalitet som dekkes gjennom løsningene.

RAPPORTERING

Det kan være en utfordring å gjøre den kunnskapen, som virksomheten råder over, mulig å utnytte. Med Amesto Analyze, Visma rapportering  eller Onestop Reporting kan du raskt og enkelt finne styringstallene du trenger til enhver tid.

E-Handel

Med en e-handelsløsning kan du selge produkter og tjenester over Internett. Direkte integrasjon med økonomi- og logistikksystemene Visma Global og Visma Business, gjør det enkelt å utvide salgskanalen og gi kundene tilgang til "butikken" 24 timer i døgnet året rundt.

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_1446

TIMEHÅNDTERING

Timefunksjonaliteten i våre produkter forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer bedriftens timeregistrering, prosjektstyring og fakturering. Samtlige prosjektdeltagere har oppdatert og korrekt informasjon tilgjengelig til enhver tid. Samtidig har ledelsen tilgang til alle styringsparametere via oversiktlige rapporter. 

SALGS- OG MARKEDSSTØTTE

Å utvide økonomisystemet med CRM-funksjonalitet gjør det enkelt å effektivisere bedriftens salg og kundedialog. Mange manuelle rutiner blir borte, kostnadene redusert og nye muligheter dukker opp. Å jobbe mer strukturert med kundene, selve grunnlaget for bedriftens inntjening, gir resultater på alle fronter.

LØNN OG REISEREGNING

Våre lønnssystemer dekker områder rundt tradisjonell lønnshåndtering, reiseregninger, fraværsregistrering og feriehåndtering samt rapportering internt og til det offentlige. 

BANKAVSTEMMING

Arbeidet med å håndtere banktransaksjoner blir stadig mer krevende. Med bankhåndteringsfunksjonen i Visma får du effektivisert oppgavene knyttet til bankavstemming, OCR-innbetaling, innbetalinger uten KID, Avtalegiro og remittering. Med Autopay automatiseres disse rutinene ytterligere.

LAST NED GUIDE

18-punkt sjekkliste for å velge det riktige ERP-systemet for din virksomhet.

I denne guiden legger vi frem 18 ting du burde tenke på når du skal velge et nytt ERP-system, som passer godt til din bedrift.