<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9720 ATH NOV21 1920x1080

MØT VÅRE

Visma ERP-konsulenter.

SIMPLIFYING BUSINESS

Erfarne Visma ERP konsulenter.

Våre konsulenter har lang erfaring og tyngde innen Visma programvare. Basert på vår kunnskap og erfaring med prosesser innen økonomi, logistikk, produksjon, lønn og utvikling vil vi samarbeide tett med deg for å beskrive, planlegge og hjelpe deg å nå dine forretningsmål.

Forretningsrådgivere

Vi har lang og tung erfaring og kunnskap om forretningsprosesser uavhengig systemvalg, og kan hjelpe deg med å optimalisere arbeidsflyten og se det "store bildet" av deres løsning. Vi kan hjelpe deg med bl.a.:

  • Løsningsarkitektur
  • Prosessdesign
  • Rådgivning og forretningsutvikling

 

Utviklingskonsulenter

Vi kan blant annet bistå deg med design og utvikling av nye løsninger og integrasjoner som er utenfor standard produkt. Som eks.:

  • Utvikling av kundetilpassede komponenter og rapporter
  • Design av tekniske løsninger
  • Integrasjons-, oppgraderings- og migreringsprosjekter

Fagkonsulenter

Vi har egne team med Visma fagkonsulenter innen økonomi, logistikk, lønn som er spesialisert innen ulike bransjer. Vi ønsker sikre effektiv bruk av programvaren vi leverer og bistår med bl.a.:

  • For- og implementeringsprosjekter
  • Opplæring og kursing
  • Oppsett og utvikling av kunde- og bransjetilpassede prosesser

TRENGER DU VISMA KOMPETANSE?

Book en Visma-konsulent.

Har du behov for hjelp av våre Visma konsulenter?

BRANSJER

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse systembehovene som bransjen din har.

INTEGRASJONER

Integrasjoner mellom systemene du har, eller velger, er en del av leveransen hos oss. I tillegg har vi utviklet en rekke smarte plug & play integrasjoner som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å skrive inn, eller importere samme data, i flere systemer.

SUPPORT OG KUNDESENTER

Vi har sertifiserte konsulenter som gir support på programvare fra bl.a. Visma, SuperOffice, Office 365 og Azure med mer.