<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 1 Toppbanner fernand-de-canne-ApfyUz5c5Q0-unsplash 1920x1080

HOLD DEG OPPDATERT

Webinar.

On-demand webinarer.

Nedenfor ser du en oversikt over alle våre on-demand webinarer. Meld deg på i dag, og se webinarene akkurat når det passer deg!

ON-demand webinar

Hva er workflow i Visma Business NXT?

Mange kjenner til Visma Dokumentsenter, men denne tjenesten blir erstattet av en helt ny integrert tjeneste i Visma Business NXT som nå heter WorkFlow. Visma Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et helt nytt og moderne web-grensesnitt, og som inkluderer alle fordelene med en skytjeneste!

ON-demand webinar

Digitale avtaler med Superoffice og Oneflow

Oneflow er en av ​​de førende SaaS-plattformer når det gjelder kontraktautomatisering på det nordiske marked.

På webinaret vil vi gå gjennom funksjonalitet i Oneflow, og demonstrere hvordan du kan få underskrevet dine kontrakter på få minutter. 

ON-demand webinar

Får du tatt ut gevinsten av dine AI-initiativer?

Mange virksomheter har kommet i gang med AI, men flere strever med både produksjon-setting og adopsjon av løsningene. I dette webinaret skal vi gå igjennom hvordan gevinsten kan realiseres og også presentere et verktøy som er med på å sikre dette.

I webinaret kommer du til å møte Fred Anda fra Amesto NextBridge og Rasmus Hauch fra 2021.ai.

ON-DEMAND WEBINAR

Hva er Visma Business NXT?

Visma Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et helt nytt og moderne web-grensesnitt, og tar med seg alle fordelene med en skytjeneste!

I dette webinaret vil vi fortelle deg om Visma Business NXT, samt demonstrere hvordan systemet fungerer.

I dette webinaret vil du møte David Berge Frogner fra Amesto, og David Aarstein fra Visma.

ON-DEMAND WEBINAR

Effektiviser økonomiavdelingen med CRM.

De som jobber med økonomi har ansvarsområder som krever konsentrasjon. Det første man tenker på er kanskje regnskap, fakturering, prognoser og budsjetter. Men, kundehenvendelser vil også ta opp tiden, både direkte fra kunder og via kundeserviceavdelingenNår man jobber med kunder – både i 1., 2. og 3.linje er gode støttesystemer nøkkelen for å skape effektivitet og kundetilfredshet.

ON-DEMAND WEBINAR

Er du klar for å flytte CRM-løsningen til skyen?

Det store flertallet av nye SuperOffice kunder går nå direkte til skyen. Det å starte drift ev egne lokale installasjoner er ikke lenger et relevant alternativ, når den beste løsningen er Online. Hvis du er en av de som fortsatt ikke har bestemt deg for å ta steget med din eksisterende løsning, eller er usikker på hva du bør gjøre, så vil vi anbefale deg å melde deg på webinaret vårt.

ON-DEMAND WEBINAR

Hvordan holde gode, digitale møter?

I dag har vi en splittelse i det digitale samfunnet, mellom de som har, og de som ikke har gode teknologiske og digitale ferdigheter. I dette webinaret vil du lære mer om hvordan du kan bruke teknologi for å enklere den nye, digitale måten vi jobber på i dag.

ON-DEMAND WEBINAR

Kundetilfredshet.

20 % av kundene dine står for 80 % av omsetningen. Helt ærlig: Vet du hvem dine 20 % er, og hva de egentlig synes om deg?

 

ON-DEMAND WEBINAR

Hvordan lykkes med Power BI.

I dette webinaret lærer du mer om:

De topp 3 fallgruvene når du starter Power BI-reisen og hvordan du kan unngå dem.​

Webinaret passer for deg som nettopp har begynt å bruke Power BI, eller vurderer det​.