<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner 1920x607 getty-images-8FCjTJSIjqQ-unsplash

SIMPLIFYING INSIGHT

Forretningsinnsikt.

Business Intelligence gir både ledelse og ansatte større innsikt i dataene dere allerede har og besitter. Sanntid av analyser og nøkkeltall kan vises med god innsikt når som helst og hvor som helst.

INNSIKT GIR BEDRE BESLUTNINGSGRUNNLAG

BI- og rapporteringssystem.

For å ta riktige beslutninger må du ha innsikt basert på fakta og ikke bare magefølelse. Vi leverer BI og rapporteringssystem slik at du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din.

Løsningene henter data fra ulike datakilder og du får ferske tall presentert ved kun få tastetrykk. Dette hjelper deg med å ha full kontroll på bedriften og grunnlaget du trenger for de riktige beslutningene.

POWERANALYZE

En standardisert BI-løsning i skyen som er utviklet i Microsoft Power BI og laget for ERP-systemene Visma Business og Visma.net ERP. PowerAnalyze kobles på få timer opp mot Visma Business Finans og Logistikk og gir deg rask og enkel tilgang på et sett med ferdige rapporter.

Agilon - PROCESS INTELLIGENCE

Hva ville vi funnet om vi kjørte selskapet ditt igjennom en røntgenmaskin? Agilon er en løsning for automatisk å visualisere prosessflyt og identifisere muligheter for forbedringer basert på data som er logget i de operative IT-systemene.

AMESTO INSIGHT

I Amesto har vi mange konsulenter som jobber utelukkende med Business Intelligence (BI). Vi jobber kun med implementering av BI-løsninger fra de ledende software-leverandørene i markedet.

POWER BI

Power BI er en skybasert Business intelligence løsning som gir deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av bedriftens data. Løsningen er utviklet av Microsoft.

Amesto Analyze

Excel-basert rapporteringsløsning som kan hente hvilke tall du vil fra din Visma Global eller Visma Business løsning.

MICROSOFT FABRIC

Med Microsoft Fabric Quick Start får du en unik mulighet til å bli kjent med Microsoft Fabric og samtidig skape reell verdi. Vi tilbyr et 4-dagers introduksjonsprosjekt der vi sammen designer og implementerer en enkel analyseløsning i Microsoft Fabric og Power BI.

Rapportering og analytics

Fra design til ferdige rapporter

REGNSKAPSRAPPORTERING

Våre rapporteringssystemer gjør det enkelt for deg å rapportere på økonomisk data, som for eksempel:

  • resultatrapport
  • balanserapport
  • saldobalanse
  • hovedbok
  • leverandør- og kundereskontroer
  • salgsrapportering

STANDARD RAPPORTER ELLER SKREDDERSØM?

Har du dataene i ditt system, så kan du ta ut rapportene du ønsker. Du kan få alt fra standard regnskapsrapporter til egne skreddersydde rapporter og prognoser. Vi har et eget team med eksperter som kan hjelpe deg med alt fra å sette opp standard rapporteringssystem til avansert AI og Data Science og design av BI-plattform og datavarehus.

On-demand webinar

Kom i gang med klimaregnskap.

Klimaregnskap handler om å måle, rapportere og administrere klimagassutslipp og karbonavtrykk i selskapet. Med det økende fokuset på bærekraft, og det nye lovverket som trer i kraft fra 1. januar 2024, så er det mange bedrifter som ser fordelene med å ha et klimaregnskap. 

LAST NED E-BOK

Hva bør du tenke på når du skal velge ny analyseløsning?

Vi tar vi deg gjennom de 4 vanligste analyseløsningene og forklarer forskjellene mellom disse. Du får konkrete tips som gjør det enklere for deg å velge rett analyseløsning for deg og din virksomhet. 

Rådgivning innen BI og Analytics.

Våre konsulenter jobber med bl.a. rådgivning og systemutvikling. Det kan for eksempel være rådgivning og strategiutvikling innen dine forretningsprosesser, eller ledelses- og organisasjonsutvikling.