<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Nature17_2120x900

#ASKMORE

Power BI.

Power BI lar deg enkelt skape interaktive presentasjoner av data som du kan organisere og visualisere slik du selv ønsker. Med Power BI er det enklere å holde deg oppdatert og identifisere trender fortløpende.
 

BUSINESS INTELLIGENCE

Power BI.

Power BI er en Business Intelligence løsning som skal gi deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av data. Løsningen gir mulighet til å koble sammen informasjon fra flere datakilder, fra ulike systemer og plattformer.

Kom i gang med Power BI.

Få innsikt i dataene dine med drag-and-drop, moderne datavisualiseringer og enkel rapportredigering. Test gratis eller book en uforpliktende demo.

INNSIKT I HELE ORGANISASJONEN

Med Power BI kan du koble til hundrevis av datakilder, forenkle data-prepping og kjøre ad hoc-analyser. Lag oversiktlige rapporter og publiser dem for hele organisasjonen din på nett. Alle kan lage sine egne dashboards med en unik 360-graders visning.

INTEGRERT MED VISMA ERP

For mange av våre kunder vil det være et naturlig valg å benytte Microsofts teknologi for Analytics og Business Intelligence. Power BI integreres enkelt med Visma net og Visma Business. Vår kompetanse dekker SQL Server BI-funksjonalitet, BI-tjenester på Azure og Power BI som det sentrale verktøyet for visualisering av data.

Kvadratisk 466x466 levi-loot-uywcuDU0ecM-unsplash-1

MULIGHETER VED BRUK AV POWER BI

Verktøyet gir deg tilgang til en stor datamengde (Big Data) som på en forståelig måte kan brukes til rapportering og analyse. Løsningen er en 360 graders visning av din virksomhet og gir deg grunnlaget til bedre beslutninger.
Kvadratisk 466x466 touann-gatouillat-vergos-i93BSs6l2Ck-unsplash

FORDELER MED POWER BI

Fordelene med Power BI er at du kan visualisere data uten å skreddersy en egen løsning. Dataen kan fremvises i egen WEB eller mobil-applikasjon. Datagrunnlaget kan også eksporteres til Excel.

ON Demand Webinar

Hvordan lykkes med Power BI?

Dette lærer du mer om i webinaret:

  • De topp 3 fallgruvene når du starter Power BI-reisen og hvordan du kan unngå dem.​