<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Ansatte på kontoret

SIMPLIFYING BUSINESS.

HR-systemer.

EFFEKTIVISER DINE HR-PROSESSER

 HRM- og personalsystemer.

HRM (Human Resource Management) omhandler hvordan man leder de menneskelige ressursene i bedriften sin. For å lykkes med dette er det viktig å ha gode teknologiske hjelpemidler som kan støtte deg og dine arbeidsoppgaver. Med et HR-system samler du all informasjonen om dine ansatte på et sted. Med tette koblinger mot lønns-, timeregistrering- og fraværssystemer får du enkelt kontroll og oversikt over alle dine ansatte.

Er du på jakt etter nytt HR-system? Vi leverer alt fra standardløsninger tilpasset mindre bedrifter til komplette lønn- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper. Vi har HR-systemer som dekker dine behov og selvfølgelig dedikerte HR-konsulenter som kan hjelpe dere i gang. 

SYMPA HR

Med det skybaserte, Nordiske HR-systemet Sympa HR får du en komplett løsning som forenkler administrasjonen av persondata, ansatte og deres utvikling – helt fra onboarding til offboarding.

4HUMAN HRM

4human HRM er et komplett HR- og lederverktøy for en mer helhetlig oppfølging av ansatte, fra nyansettelse til fratredelse. Personalsystemet integreres enkelt med ditt lønnssystem og kan fungere som masterdata.

Prosjektstyring

Severa (Visma Project Management) er en moderne skybasert SaaS-løsning som kombinerer prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.

PÅ UTKIKK ETTER NYTT LØNNSYSTEM?

Lønnssystem fra Visma.

For å skape en gode og effektive arbeidsprosesser er det viktig at HR- og lønnssystemet snakker godt sammen. Payroll fra Visma Software kan enkelt kobles sammen med HR-systemene vi tilbyr, noe som gir en sømløs dataflyt og gode forretningsprosesser.