<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9800 ATH NOV21 1920x1080

MØT VÅRE KONSULENTER

Gode råd fra spesialister sikrer kvalitet i leveransen.

 

 

VI KAN HJELPE DEG

Erfarne og dyktige konsulenter.

Vi skal hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. Vi har konsulenter med kompetanse på alt fra komplekse BI og Data Science prosjekter til IT-sikkerhet, integrasjoner, implementering og rådgivning innen de løsninger vi leverer.

Telefon og hodetelefoner

VISMA ERP KONSULENTER

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9571

LØNNSKONSULENTER

Våre dyktige lønnskonsulenter er høyt verdsatt av våre kunder. Vi kan bistå med å få på plass gode rutiner tilpasset din bedrift og din bransje. Vi tilbyr også lønnsberedskap som abonnement.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9720

BI-KONSULENTER

Stadig flere tar i bruk business intelligence løsninger for å få bedre innsikt og et bedre beslutningsgrunnlag. Våre svært erfarne business intelligence konsulenter jobber med rådgivning og systemutvikling slik at din bedrift kan få full kontroll over deres økonomiske tall.

#ASKMORE

Ta kontakt.