Våre selskaper

Amesto TechHouse konsernet

Våre selskaper.

Amesto består av flere selskaper som alle jobber hardt for å forenkle og effektivisere våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere lønnsomhet. 

Amesto TechHouse konsernet

Våre selskaper.

Amesto består av flere selskaper som alle jobber hardt for å forenkle og effektivisere våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere lønnsomhet. 

One-stop-shop

Simplifying Business.

Uansett hvilken prosess, rutine eller løsning du ønsker å effektivisere i din bedrift så kan vi hjelpe deg. Hos oss får du både en strategisk partner og alt du trenger av programvare og tjenester for å drive din bedrift mer lønnsomt. 

Amesto TechHouse (tidligere Amesto Solutions Holding) består av 7 datterselskap, 4 i Norge og 3 i Sverige og Danmark. Amesto TechHouse er en del av Amesto Group. 

Amesto Solutions

Amesto Solutions har spesialisert seg på å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger med tilhørende tjenester innen ERP, CRM og HRM og er Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler.
Mer om Amesto Solutions

Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science.
Mer om Amesto NextBridge
 
 

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint har spesialisert seg på Managed services, Azure driftstjenester, IT-sikkerhet, Office 365 og Modern Workplace, Power BI, infrastruktur og integrasjoner. 
Mer om Amesto Firstpoint

Amesto Purchasing

Vi har spesialisert oss på elektroniske løsninger som optimaliserer innkjøps- og anskaffelsesprosessen for både leverandører og innkjøpere.  
Mer om Amesto Purchasing

Flere selskaper

En del av Amesto Group.

One-stop-shop

Vi er en del av Amesto Group konsernet som består av flere selskaper i Norge, Sverige og Danmark. Amesto leverer løsninger basert på teknologi, software, BPO, rådgivning, bemanning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Med Amesto som samarbeidspartner og leverandør er mulighetsrommet enormt til å sette sammen smarte løsninger som skaper konkurransekraft.

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg