Amesto NextBridge

Amesto NextBridge.

Amesto NextBridge er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Analytics, AI og Data Science.

Amesto NextBridge.

Amesto NextBridge er et IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Analytics, AI og Data Science.

Rådgivning og utvikling innen BI & AI

Amesto NextBridge.

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Vi kan også hjelpe deg med å foredle rådata fra ulike datakilder til informasjon som gjennom analyse produserer reell innsikt slik at du kan ta bedre beslutninger.

 Våre data scientists kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

Hvis vi kan gjøre dette for fotball. Tenk hva vi kan gjøre for deg?

I Amesto NextBridge er vi en gjeng med 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

La oss ta en prat!

Business Intelligence

Vi kan hjelpe deg med alt fra valg av BI-programvare til konsulenttjenester, design av datavarehus, enterprise reporting, eller spesialtilpassede scoreboards og dashboards. Vi har mange BI-konsulenter og svært lang erfaring innen Business Intelligence.
Mer om Business Intelligence
 

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards
 

Datavarehus

Vi kan hjelpe meg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists

Machine Learning

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg