<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Amesto Growth Tree

AMESTO TECHHOUSE

Kjøper majoriteten i vekstbyrået Spring

Amesto TechHouse kjøper majoriteten av aksjene i vekstbyrået Spring

Idag kan vi lansere at Amesto TechHouse kjøper majoriteten i Spring. Dette betyr at vi går fra å være en leverandør av forretningsløsninger og innsikt, til nå å kunne levere på hele kundereisen. Det innebærer alt fra teknisk kompetanse, integrasjoner, strategisk og taktisk rådgivning, og operasjonell leveranse for å sikre vekst. Ambisjonen er å være markedsledende i Norden i dette segmentet innen tre år. 

Spring posisjonerer seg i dag i en «sweet spot» mellom et operativt digitalt vekstbyrå for større selskaper, og tung strategisk rådgivning for vekst på CMO, CEO og styrenivå. Kort fortalt hjelper Spring kundene med lønnsom vekst på fire viktige områder: Få flere kunder, redusere kost for anskaffelse av kundene, økt omsetning på eksisterende kunder og økt lojalitet. 

siste_nytt_amesto_techhouse_kjoper_spring

STRATEGISK HUBSPOT-PARTNER FOR NORDEN.

For ikke lenge siden ble Amesto TechHouse en av få strategiske HubSpot-partnere for Norden. Med Spring, som er en av de ledende HubSpot-partnerne i Norden setter vi ytterligere kraft bak satsningen.

Spring har 19 ansatte, fordelt på Oslo, Bergen og Fredrikstad. Selskapet vil bli en del av Amesto TechHouse, under navnet Amesto Growth. Gründeren Knut Pedersen, som er CEO i Spring i dag, skal lede selskapet. Selskapet har Diamond-status, som betyr at de er blant de 3 % beste HubSpot-partnerne på verdensbasis, av totalt 7000 partnere.

diamond-badge-color

 

Amesto TechHouse

Amesto TechHouse er en del av Amesto-konsernet. Det er et familieeid selskap, som ble etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden.

Med Amesto Globals nettverk dekker vi de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. Vi er rangert som Norges tredje mest innovative selskaper.

Amesto spesialiserer seg på forretningsløsninger, kunstig Intelligens og analyse, skytjenester og sikkerhet, regnskap, lønn, HR og bemanning og marketing.

Vi ønsker å bygge et selskap med hodet og hjertet, for å forenkle hverdagen og skape et «Awesome Place to Work». Se amesto.no


For mer informasjon, kontakt:

CEO Kristine Hofer Næss i Amesto TechHouse.   
Mobil: 93 40 16 76. E-post: kristine.naess@amesto.no    

Head of com. and brand, Cecilie Fensholt i Amesto.  
Mobil: 40 28 50 75. E-post: cecilie@amesto.no

Spring

Spring ble grunnlagt i 2014 av barndomsvennene Knut Pedersen og Christoffer Åsheim. Spring lever av å følge sin egen Growth Squared™-metode, som er et springbrett for å hjelpe tech- og Saas-selskaper med å øke sin MRR/ARR, øke kundelivstidsverdien, redusere kundeflukt og øke selskapsverdien.

Selskapet har 19 ansatte, fordelt på Oslo, Bergen og Fredrikstad.   

For mer informasjon, kontakt:  

CEO Knut Pedersen i Spring.   
Mobil: 93 08 81 64. E-post: knut@springagency.com