<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Nature15_2120x670

SIMPLIFYING BUSINESS

Skysatsningen vår flyr.

Simplifying Business

Business NXT satsningen vår flyr.

Business NXT hadde pre-lansering i mai 2022. Siden dette har vi jobbet aktivt for å bygge opp et godt team som skal ha fokus på skyløsningen, og dette har lønnet seg.

Vi har allerede signert 9 kunder på Business NXT, og vi har ca. 30 i pipe. Våre kunder sier at det ikke er et spørsmål om de skal migrere opp i skyen, men heller når. Vi ser også at tiden for når de ulike ønsker å migrere går raskere enn tidligere. Det vil si at de selv fremskyver tidspunktet fra eksempelvis 2024 til nå i år.

Målet vårt i 2023 er å være den beste migreringsleverandøren og å ha godt fornøyde kunder.

Hva sier Visma om oss?

Visma sier at vår satsning og måten vi nå jobber med våre kunder og markedet på, er noe de anbefaler andre forhandlere å også gjøre.

Per i dag er vi den forhandleren som har flest signerte nye kunder på Business NXT, og vi har derfor allerede solid erfaring med migrering og implementering.

I starten av 2023 ble Amesto Solutions kåret til årets innovasjonspartner 2022 av Visma, mye takket være vår store skysatsning, SkyNXT.

BusinessNXT_RGB_Centered (1)
Jahn Angar Thoresen, CFO i SASTECH

DETTE SIER EN AV KUNDENE VÅRE

«Å migrere til Visma Business NXT gikk på skinner. Det var tydelig at Amesto sine konsulenter jobbet etter et solid rammeverk og det hele var gjort på 3 uker. Her følte jeg meg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Fra å ha mye skreddersøm går vi nå motsatt vei og ønsker standard løsninger og alle våre forretningssystemer i skyen.»

- JAHN AGNAR THORESEN, CFO I SASTECH AS

SkyNXT

SkyNXT-teamet er et team som er satt sammen av en rekke ansatte med ulike roller i Amesto Solutions. Dette tverrfalige teamet er etablert for å kunne utføre og migrere deg raskt og enkelt til Business NXT. Dette teamet gjør at Amesto vil være den beste migreringspartneren du kan få!

Vi har i Amesto satt fokus på unge og nye medarbeidere da de er nytenkende og tør å stille spørsmål til hvordan du jobber akkurat slik du gjør slik at både du og vi kan tenke nytt opp imot en skyløsning.

For at teamet skal kunne gi deg en god leveranse, har vi internt mye fokus på at teamet får utviklende og utfordrende oppgaver og jevnlig kompetanseutvikling og opplæring. Teamet består også av erfarne konsulenter som har jobbet med ERP systemer i over 30 år og vil bistå i alle ledd av prosessen med migrering til Business NXT!

SkyNXT gjennomfører hele tiden ulike aktiviteter som vi ser er nyttig! Vår kontinuerlige dialog med kunder viser at våre kunder er positive til migrering og ønsker gjerne vår bistand til en trygg skyreise.

I tillegg kommer det snart noen nye webinarer og opplæringsvideoer.

LES MER OM

Business NXT.

Business NXT er den nye generasjonen av Visma Business med et webbasert grensesnitt. Det skybaserte ERP-systemet er en del av skysatsningen til Visma Software.