<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People109_2120x900

LEVERANDØR AV HRM

4Human.

4Human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester.

cade-holmquist-hCO2hI8dVEg-unsplash 670x970

HRM-SYSTEMER

Hvem er 4Human?

De jobber for å forenkle, forbedre og effektivisere måten deres kunder arbeider på. Målet for alle deres forretningsområder er å gjøre deres kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av informasjonssystemer. Dette er fanget opp i deres tagline: We simplify and improve!

4humans datterselskap 4human HRM er et selskap som gjennom sin leveranse av 4human HRM til 700 selskaper med mere enn 100.000 ansatte i 11 år, har bidratt til effektive personal-prosesser, tilfredse ledere/mellomledere/ansatte og redusert sykefravær/ fraværskostnader. Verktøyet bidrar også effektivt til digitaliseringen av det offentlige Norge gjennom sin tette integrasjon med elektroniske tjenester fra ALTINN/NAV.

4Human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og Oslo, men løser utfordringer over hele landet for alt fra små til mellomstore og store kunder i både privat og offentlig sektor. 

AMESTO OG 4HUMAN

Amesto er forhandler av HR-systemet 4human HRM som eies av 4Human HRM.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!