<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

People45_2120x900

LEVERANDØR AV INNKJØPSSYSTEMER

Vieri.

Innkjøpssystemet fra Vieri er en moderne og fremtidsrettet programvare som er EHF kompatibel. Systemet leveres som en skytjeneste som innebærer at du raskt kan komme i gang med å ta kontroll over dine innkjøp. 

Vieri

Ta full kontroll på dine innkjøp

Vieri er en elektronisk innkjøpsløsning i "skyen" som sikrer organisasjonen kontroll over alle innkjøp. Her finner du sortimentet fra dine leverandører, slik du vil ha det. En fleksibel arbeidsflyt med virksomhetens kontrollrutiner implementert, sikrer din virksomhet en standardisert og effektiv flyt. Systemet er fullt ut kompatibel med EHF katalogprosess og EHF Ordreprosess og godkjent av DIFI for avrop på offentlige avtaler.

AMESTO SOLUTIONS OG VIERI

Vieri, tidligere Amesto Purchasing, har vært en intraprenør i Amesto siden 2011 frem til mai 2020.  Amesto fortsetter samarbeidet gjennom en forhandleravtale og er stolte av å kunne overlevere et selskap som har et fremtidsrettet og unik programvare for innkjøp.

Algoritmer 466x466

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!