Visma.net Financials

Visma.net Financials passer bedrifter med avanserte behov innen økonomistyring og som trenger en moderne løsning. Den kan tilpasses for å møte behovene til roller som økonomisjef, daglig leder og controller.

Automatiser og integrer forretningsprosessene med en profesjonell løsning som er utviklet for å hjelpe deg til å forbedre bunnlinjen.

 

Digitaliser økonomifunksjonen

Visma.net ERP legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Sett opp godkjenningsflyt for inngående faktura, fordel til rett avdelingsleder eller godkjenner, og automatiser utbetalinger til leverandør gjennom bankintegrasjonen. Automatisk oppdatering av betalingsinformasjon på kunde- og leverandørreskontro.

Elektronisk fakturahåndtering

Effektiviser faktureringen med elektronisk utsendelse og mottak.

Automatisk bankhåndtering

Send og motta transaksjoner og kontoutdrag for bankavstemming automatisk.

Budsjettering

Styrk lønnsomheten, få kontroll på kostnadene og sørg for solid likviditet med god budsjettering.

Innsikt og rapportering

Få innsikt i virksomhetens utvikling med avanserte resultatrapporter.

Alltid tilgjengelig på mobile flater

Med Visma.net kan ledelse og øvrige ansatte registrere timer, ferie og fravær, reiseregninger og utlegg med mobilen. Som leder får du tilgang til dine KPIer via visuelle dashboard og godkjenningsprosessen med mobilen blir til en lek.

Velg din Visma.net Financials pakke

Basic Financials

NOK 1200,-/mnd

Basic Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Denne pakken dekker alle sentrale forretningsprosesser, som regnskap og reskontro, elektronisk fakturaflyt og bankhåndtering.

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Standard Financials

NOK 1500,-/mnd.

Standard Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Basic-pakken, samt funksjonalitet for håndtering av driftsmidler og avskrivninger. 

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Advanced Financials

NOK 2900,-/mnd.

Advanced Financials

Inkludert 1 bruker og 1 firma
For deg som trenger en effektiv og automatisert regnskapsløsning i skyen. Pakken omfatter samme funksjonalitet som Standard-pakken, samt håndtering av flere selskaper med konserninterne transaksjoner og konsolidering.

Ekstra bruker: NOK 400,-/mnd.

Tilleggsmoduler til Visma.net Financials

Ekstra fakturagodkjenner
NOK 80,-/mnd./bruker

Visma.net Insights
NOK 800,-/mnd.
(inkl. 1 admin og 4 brukere)

Visma.net Integrations
Kostnadsfritt

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!