<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner lee-campbell-GI6L2pkiZgQ-unsplash 1920x607

CRM

Webinarer.

Webinarer om CRM.

ON-demand webinar

Hvorfor kundeservice burde være en topprioritet for CEOer.

I dette webinaret skal vi, i samarbeid med SuperOffice, dele tips og triks for hvordan du kan få kontrollen du trenger for å sikre at du vinner nye kunder, og bygger gode kundeforhold som varer.

NB! Dette webinaret er på engelsk.

ON-demand webinar

SuperOffice + HubSpot = sant

Slik kan du øke salget og forbedre effekten av markedsføringen din! I samarbeid med Amesto Growth har vi laget et webinar hvor vi viser deg fordelene ved å integrere SuperOffice CRM med et av verdens beste marketing automation-systemer, nemlig HubSpot.

 

ON-demand webinar

Digitale avtaler med Superoffice og Oneflow

Oneflow er en av ​​de førende SaaS-plattformer når det gjelder kontraktautomatisering på det nordiske marked.

På webinaret vil vi gå gjennom funksjonalitet i Oneflow, og demonstrere hvordan du kan få underskrevet dine kontrakter på få minutter. 

ON-DEMAND WEBINAR

Effektiviser økonomiavdelingen med CRM.

De som jobber med økonomi har ansvarsområder som krever konsentrasjon. Det første man tenker på er kanskje regnskap, fakturering, prognoser og budsjetter. Men, kundehenvendelser vil også ta opp tiden, både direkte fra kunder og via kundeserviceavdelingenNår man jobber med kunder – både i 1., 2. og 3.linje er gode støttesystemer nøkkelen for å skape effektivitet og kundetilfredshet.

ON-DEMAND WEBINAR

Er du klar for å flytte CRM-løsningen til skyen?

Det store flertallet av nye SuperOffice kunder går nå direkte til skyen. Det å starte drift ev egne lokale installasjoner er ikke lenger et relevant alternativ, når den beste løsningen er Online. Hvis du er en av de som fortsatt ikke har bestemt deg for å ta steget med din eksisterende løsning, eller er usikker på hva du bør gjøre, så vil vi anbefale deg å melde deg på webinaret vårt.

ON-DEMAND WEBINAR

Kundetilfredshet.

20 % av kundene dine står for 80 % av omsetningen. Helt ærlig: Vet du hvem dine 20 % er, og hva de egentlig synes om deg?