<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

En turgåer på en strand foran høye fjell

MELD DEG PÅ WEBINAR

Budsjettering i OneStop Reporting.

Kom i gang med budsjettering i OneStop Reporting.

I en verden hvor økonomisk forutsigbarhet er mer kritisk enn noensinne, er det essensielt å ha et robust budsjetteringsverktøy som kan hjelpe din bedrift å navigere i usikre tider.

Få full kontroll og arbeidsstyring i budsjettprosessen gjennom enkel oppfølging av budsjettinnlegging og tilgangskontroll i OneStop Reporting. Det er nemlig hjelpefunksjoner, arbeidsflyt, fordelingsnøkler og godkjenning av budsjett, innebygd i løsningen. Dette fører til en enkel oppfølging av progresjon og mye mer. Med OneStop Reporting sin løsning blir det mye enklere å samarbeide i budsjettprosessen, enn i de typiske Excel-arkene.

I dette webinaret får du innsikt i hvordan du kan forbedre din budsjetteringsprosess og ta bedre økonomiske beslutninger ved hjelp av OneStop Reporting.

 

 

Hvorfor bør du delta?

Våre eksperter vil dele sin innsikt om hvordan budsjettering i OneStop Reporting fungerer, og hvordan du kan forbedre din budsjetteringsprosess ved hjelp av dette verktøyet.

FYLL UT SKJEMAET

Meld deg på webinaret.

Dato og tid:

Dette webinaret holdes 28. august, fra klokken 09:00 - 09:45. 

Hvor? 

Webinaret streames via streamingplattformen TwentyThree.

Agenda:

  • Enkel gjennomgang for å komme i gang med budsjett-modulen i OneStop Reporting
  • Hvordan fungerer budsjett-modulen
  • Hvordan fordele oppgaver i budsjetteringsprosessen
  • Hvordan redigere og endre oppsett for modulen

I dette webinaret møter du:

Les mer om foredragsholderne ved å trykke på bildene av dem.

Fredrik

Fredrik Hanssen

Associate Business Consultant ERP
Amesto Solutions AS

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9304

David Berge Frogner

Head of Contracts and Business Development ERP
Amesto Solutions AS

Eivind Langhelle

Eivind Langhelle

Business Consultant ERP
Amesto Solutions AS

Om Fredrik

Fredrik jobber som systemkonsulent i systemet Business NXT, Visma Business og OneStop Reporting. Han var 1 av de 5 første som tok sertifisering innen Business NXT i Norge. Fredrik brenner for forenkling og automatisering av prosesser. Fredrik hjelper bedrifter med å sette opp og implementere Business NXT og OneStop Reporting, og han holder opplæring i systemet, i form av fysisk opplæring, webinarer og e-læringsvideoer på temaer som brukerne er nysgjerrige på. 

 

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Om David

David Berge Frogner jobber som Head of Contracts and Business Development ERP i Amesto Solutions. Han jobber hovedsakelig med forretningsutvikling av Business NXT og er ansvarlig for leverandører på nordisk nivå. David har lang erfaring innen salg, markedsføring og kvalitetsledelse, og han har over 15 års erfaring med Visma Business, som både bruker og leverandør. Han brenner for å forenkle, effektivisere og automatisere forretningsprosessene imot et fremtidsrettet skyprodukt.  

Om Eivind

Eivind Langhelle jobber som systemkonsulent i OneStop Reporting, Visma Business og Business NXT. Han jobber hovedsakelig med videreutvikling av rapporter i OneStop Reporting for kunder, og holder opplæring i systemet. Eivind har over 30 års erfaring innen logistikk og økonomi, både som bruker og leverandør, og har de siste 15 årene hovedsakelig jobbet med utvikling og forbedringer for kunder, i de store ERP-systemene. Dine problemer er utfordringene Eivind prøver å løse.