<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

ER DET PÅ TIDE Å BYTTE ERP-SYSTEM?

Få våre beste tips til din ERP-prosess.

Få våre beste tips til din ERP-prosess, helt gratis.

Vanskelig å vite hva du bør tenke på før du bytter erp-system?

Dette må du vite før du begynner prosessen. 

Har du "skrudd" nok på det gamle ERP-systemet ditt nå? Det finnes mange gode "quick-fixes", men hvor lenge varer det da? Kjenner du på at systemet du har nå ikke gjør det enkelt å styre driften? Da bør du vurdere å bytte ERP-system. Men før du gjør det, må du vite hva du skal se etter, og hvilke spørsmål du skal stille før du velger både system og leverandør.  

Vi har satt sammen våre 5 beste tips, som du får helt gratis. Fyll i din epostadresse, så sender vi deg våre beste tips på mail.  

Hvert tips kommer med utfyllende informasjon, som gjør at du stiller de riktige spørsmålene, når du skal velge ERP-system. Kanskje får vi deg også til å trekke litt på smilebåndet av Nils som tviholder på det gamle :) 

"Skal du bytte ERP-system, da anbefaler jeg deg å snakke med Amesto først."

- Stine Rake, Økonomisjef i Termopartner

Så hvorfor skal du høre på oss?

  • Vi har hjulpet hundrevis av kunder med å bytte til moderne skybaserte ERP-systemer i både Norge, Sverige og Danmark.
     
  • Vi har en selskapsstruktur hvor vi jevnlig måler våre kunders tilfredshet, og arbeider selvsagt aktivt med å både opprettholde den og forbedre når det er behov for det. Vi har jevnt over svært fornøyde kunder.

  • Vi er en ledende Nordisk Visma-partner, men leverer også Xledger, Tripletex og PowerOffice. Det betyr at vi anbefaler det som passer deg, ut fra dine mål og utfordringer.  

  • Vi er gode på både regnskap og system, og er kjent for å ha svært erfarne konsulenter.

  • Vi har hjulpet både store og komplekse, og mindre kunder, med en god overgang til skyen, og har en velprøvd metodikk.


  • Et av våre viktigste konkurransefortrinn er at vi følger kundene våre, også etter implementeringen, med forvaltning og kontinuerlig forbedring. Du skal få verdi av investeringen din, hvert eneste år.

  • Hvis du velger å implementere et ERP-system med Amesto som partner, kan du dessuten få løst klima- og bærekraftsrapporteringen samtidig. Amesto Footprint har utviklet både system og tjenester som får deg i mål, uten at det koster skjorta. Vi styrer faktisk hele konsernet og alle underselskapene våre etter den triple bunnlinjen.

  • Vi vil gjerne bli valgt som partner når du skal bytte ERP-system. Men, vår egen lønnsomhet bygger på at du skal være fornøyd kunde hos oss lenge, så det er i vår beste interesse å få deg til å velge riktig system. 


Meld deg på ved å fylle inn din e-postadresse, så er første tips på vei til deg. God fornøyelse :) 

Få våre beste tips, helt gratis.

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

NHO

Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

ARNE BRAATHEN THYHOLDT
Økonomisjef

 

SECOND SPACE

Den faglige kompetansen er helt klart et stort fortrinn. Størrelsen på selskapet og bransjeekspertisen gjør Amesto til en solid og trygg samarbeidspartner for oss i Second Space. 

ISAK LARSSON
Daglig leder

KLAVENESS MARINE

En solid og stor aktør, som ikke bare bistår oss på system og regnskap, men som gir oss trygghet og god oppfølging.

ASGEIR ELVEBAKK
Økonomisjef

 

Møt ekspertene bak tipsene.

CatoHansen

Cato Hansen

Customer Development Manager
Amesto Solutions

Ole Christian

Ole Christian Rousing

Nordic Head of ERP
Amesto Solutions

Petter_466_466

Petter Buran

Salgsdirektør og forretningsutvikler
Amesto AccountHouse

glenn

Glenn Markussen

Løsningsarkitekt
Amesto Solutions

Om Cato

Cato har hjulpet mange bedrifter med å navigere i ERP-landskapet de siste 12 årene, og han vet at overgangen til et nytt system kan virke overveldende.

Om Ole Christian

Ole Christian har jobbet med ERP siden 2003 og har de siste 11 årene hatt ulike lederroller i større nordiske ERP-miljøer, blant annet hos TietoEVRY. 

Han har inngående kompetanse om det nordiske ERP-markedet og erfaring fra hele bredden av kundeoppdrag, fra små agile leveranser til komplekse prosjekter i Enterprise-markedet. Ole Christian leder i dag Amesto sitt nordiske ERP-miljø med ca 80 konsulenter i 3 land.

 

Om Petter

Petter har jobbet med små og store outsourcing-prosjekter i mange år. Han har omfattende kunnskap om de ulike ERP-løsningene på markedet, og er godt kjent med utfordringene og mulighetene en bedrift møter når de velger å sette ut regnskapet til en ekstern partner.

 

Om Glenn

Glenn Markussen er løsningsarkitekt, og har ansvaret for å støtte Amesto sine kundeansvarlige med avklaringer, demoer, løsningsdesign og integrasjonsavklaringer rundt Visma sine skybaserte ERP-løsninger og tilhørende 3-parter.