<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash 1920x607

LAST NED GRATIS

Bli inspirert med våre sjekklister og guider.

Last ned gratis

Sjekklister og guider.

Vi har laget en rekke ebøker, guider og sjekklister som kan være nyttig for deg som er på jakt etter nye løsninger.

Du kan også booke en personlig demo eller melde deg på et webinar dersom det er et system eller løsning du vil se nærmere på. Har du noen spørsmål, ta kontakt med oss. 

PODCAST

Trippel Bunnlinje.

I podcasten Trippel Bunnlinje skal Linn og Cato snakke med ulike eksperter om teknologi, business, folk og planeten. Målet er å inspirere dagens- og morgendagens ledere til å definere suksess som noe mer enn profitt. Med People, Planet og Profit som bakteppe ønsker vi å utfordre og utvide definisjonen av suksess i næringslivet.

UTNYTT MER AV DIN CRM-LØSNING

Bli en del av CRM Network.

I dette nettverk deler våre eksperter av sin kompetanse, kunder deler erfaringer og vi engasjerer eksterne spesialister. Her ønsker Amesto å stimulere og utfordre, samtidig som den enkelte deltaker får mulighet til å påvirke. Deltakere er selv med og sikrer verdi av vårt nettverk.

LAST NED VÅRE

ebøker.

EBok: Hvordan bli mer datamoden.

I denne e-boken forklarer vi forskjellen mellom databevisst og datadrevet. Vi presenterer også 6 konkrete tiltak du kan iverksette i din bedrift for å bli datamoden.

Technology72_885x466

ebok: Hvordan velge rett analyseverktøy.

Vi tar vi deg gjennom de 4 vanligste analyseverktøyene og forklarer forskjellene mellom disse. Du får konkrete tips som gjør det enklere for deg å velge rett analyseverktøy for deg og din virksomhet. 

Ebok: 9 måter de beste jobber med ERP.

I denne e-boken vil vi inspirere deg til å utnytte forretningssystemet ditt som de beste gjør. 

EBok: Slik lykkes du som grossist i 2023.

I denne e-boken deler vi tiltak grossister gjør for å forbedre sin margin gjennom reduserte kostnader, økte inntekter og mer effektiv bruk av sin kapital. Tiltakene er både strategiske og taktiske, og oppsummeres i forhold til sitt potensial og hvor enkle de er å gjennomføre.

Technology165_885x466

ERP-GUIDER

Økonomi, finans, lager og logistikk.

GUIDE: 18-PUNKT SJEKKLISTE FOR Å VELGE DET RIKTIGE ERP-SYSTEMET FOR DIN VIRKSOMHET

Enkel guide til hvordan du velger riktig ERP-system for din bedrift.

Guide: Derfor bør virksomheten din flytte ERP-systemet til skyen

Stadig flere virksomheter begynner nå å innse alle fordelene som følger med å flytte forretningssystemet sitt til skyen. Har virksomheten din råd til ikke å bli med på utviklingen?
people123_466x466-1

GUIDE: HVORDAN VELGE NYTT LOGISTIKKSYSTEM

Endrede handlemønstre stiller stadig større krav til effektiv varelevering, og forbrukere forventer pålitelig og korrekt produktinformasjon når de handler på nett. Slik velger du riktig logistikksystem for din bedrift.
Kvadratisk 466x466 ATH IMG_9514

TIPS OG TRIKS: FÅ "MAX" UT AV VISMA NET ERP

Vår dyktige ERP-konsulent, Max, deler sine beste tips og triks for at du skal få mest mulig ut av Visma net ERP.

CRM-GUIDER

Salg, kundeservice og markedsføring.

GUIDE: HVORDAN VELGE NYTT CRM-SYSTEM

Enkel guide til hvordan du velger riktig CRM-system for din bedrift.

Kvadratisk 466x466 ATH IMG_1911

GUIDE: ØKT KUNDETILFREDSHET

20% av kundene dine står for 80% av lønnsomheten. Vet du hvem dine 20% er, og hva de syntes om deg? Last ned guiden helt gratis for å lære mer.

GUIDE: SLIK LYKKES DU MED CRM

Å implementere og ta i bruk en ny CRM-løsning kan være en omfattende og tidkrevende prosess, og mange virksomheter mislykkes. Her får du 5 gode tips til hvordan du og din virksomhet får mest mulig ut av CRM-investeringen.

GUIDE: Øk kundelønnsomheten med Grow-Retain-modellen

Våre innsidetips til hvordan du kan tenke kundeprogram.

For å lykkes med kundetilfredshet er det avgjørende at du evner å jobbe strategisk over tid med å pleie, ivareta og utvikle dine eksisterende kunder, og en måte å gjøre dette på er ved å utvikle et kundeprogram.

Technology123-466x466

GUIDER

HR og Lønn.

GUIDE: SLIK IMPLEMENTERER VI PAYROLL

Vi vil hjelpe deg med implementeringen av et nytt lønnssystem. For at du skal være forberedt på implementeringsprosessen, har vi laget denne guiden som forklarer hvordan vi implementerer Payroll og hva du kan forvente.

Kvadratisk jenny-ueberberg-9xXYjXzmsbk-unsplash 466x466

GUIDE: HVORDAN VELGE NYTT HR-SYSTEM

Et velfungerende HR-system er helt avgjørende for å kunne håndtere personalinformasjon, kompetanse, CV-er, lønn, HMS og sykefravær og på en effektiv måte. Men hvordan velger man rett løsning i jungelen av HR-systemer? Her gir vi deg noen enkle tips til hvordan du finner det rette for din bedrift.

GUIDER

Bransjer og leverandør.

GUIDE: effektiv eiendomsforvaltning

Ivaretar din nåværende økonomimodell dine behov for innsikt, styring og et godt beslutningsgrunnlag? I denne guiden gir vi deg 5 konkrete tips til hvordan økonomimodellen kan gi deg et konkurransefortrinn i eiendomsbransjen og hvilke fallgruver du bør unngå.

GUIDE: 7 TIPS FOR Å LYKKES MED NETTBUTIKKEN

Før du bestemmer deg for ny løsning for nettbutikken din er det lurt å sjekke hvilken funksjonalitet du ønsker at din løsning for e-handel skal inneholde. Her er noen tips med funksjonalitet vi anser bør være på plass i en moderne e-handelsplattform.

GUIDE: HVORDAN VELGE RETT ERP-LEVERANDØR?

Når du investerer i software velger du ikke bare en leverandør, du velger en “partner for life". For å finne din match har vi satt sammen en guide med 10 viktige kriterier som du bør sette til din partner, og som kan gi deg best mulig effekt av investeringen.

OPPLÆRINGSVIDEOER

Lær mer om Payroll og Business NXT.

Våre dyktige konsulenter har laget en rekke opplæringsvideoer om Payroll og Business NXT. Ta en titt, da vel!

Har du spørsmål, eller lurer du på noe?

Kontakt oss.