Amesto Solutions

ERP | CRM | HRM

Amesto Solutions.

Vi har spesialisert oss på å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger innen ERP, CRM og HRM. ​I dag er vi Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler, og i 2017 ble vi kåret til årets Visma.net partner. ​

Amesto Solutions er en del av Amesto konsernet.

ERP | CRM | HRM

Amesto Solutions.

Vi har spesialisert oss på å forenkle forretningsprosesser og levere systemløsninger innen ERP, CRM og HRM. ​I dag er vi Nordens største Visma- og SuperOffice forhandler, og i 2017 ble vi kåret til årets Visma.net partner. ​

Amesto Solutions er en del av Amesto konsernet.

Alt du trenger innen

Forretningssystemer og tjenester.

Vi leverer komplette forretningsløsninger og systemer med tilhørende tjenester som effektiviserer din forretningsdrift. Vårt mål er å effektivisere din bedrifts rutiner og prosesser slik at dere oppnår høyre lønnsomhet.  

ERP-system

Går du i tanker om å skifte ut eller oppgradere ERP-systemet? Vanskelig å bestemme seg for hvilken løsning som passer best? Våre løsningsrådgivere og konsulenter har kompetansen som kreves og bransjekunnskapen som trengs for å kartlegge hvilke behov og utfordringer du har. Sammen finner vi den beste...
Mer om ERP-system

CRM-system

På jakt etter system som støtter forretningsprosesser innen salg, markedsføring og kundeservice? Amesto Solutions er en ledende forhandler av SuperOffice CRM med tilhørende tjenester, tilleggsprogramvare og support.
Mer om CRM-system

HR- og lønnssystemer

Vi leverer lønnssystemer, personal- og HRM-systemer til bedrifter i alle størrelser, helt fra standard lønnssystem til komplette HR- og personalsystemer. Vi har et konsulent team på HR- og lønn som hjelper deg med alt fra oppsett, implementering og support.
Mer om HR- og lønnssystem

BI- og rapporteringssystem

Vi leverer rapporterings- og analysesystem (Business Intelligence) der du enkelt kan hente ut alle nødvendige rapporter du trenger for å ha full styring og kontroll over bedriften din!
Mer om BI- og rapportering
 

E-handelsløsninger

Vi leverer flere ulike nettbutikker og e-handelsløsninger til bedrifter med ulike behov og størrelse. Nettbutikken kan selvfølgelig integreres med logistikk-, crm- og økonomisystemet slik at du får full kontroll, helt fra salg til lager og logistikk.
Mer om nettbutikk
 

Bransjer

Hver bransje har egne behov og krav til hva en forretningsløsning skal dekke av funksjonalitet. Vi har lang erfaring i å løse systembehovene som bransjen din har.
Bransjeløsninger

Tjenester og rådgivning

Vi leverer konsulent- og rådgivningstjenester og kan hjelpe deg med hele spektret fra avansert løsningsarkitektur til enkle prosessforbedringer. Vi kan også ta over IT-drift, infrastruktur og support hvis du ønsker det.
Mer om tjenester og rådgivning

Visma konsulenter

Vi har over 100 Visma sertifiserte konsulenter som kan hjelpe deg med alt fra løsningsarkitektur, implementering, integrasjoner, utvikling, prosessoptimalisering, teknisk og opplæring til support.
Mer om Visma konsulenter

HR- og lønnskonsulenter

Vi har dyktige konsulenter som kan hjelpe deg bli en bedre leder. Vi kan bistå med å få på plass gode rutiner tilpasset din bedrift og bransje i de løsninger vi leverer innen lønn og HR. Vi tilbyr også lønnsberedskap som abonnement.
Mer om HR- og Lønnskonsulenter
 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg