<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Property6_885x466

UNO-X FORSYNING AS

Fra leverandør til samarbeidspartner.

Amesto-folkene opptrer profesjonelt, besitter stor kompetanse og er rett og slett hyggelige folk.

"De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på."

Atle Furu, Økonomisjef, Uno-X Forsyning AS

Atle Furu

Økonomisjef, Uno-X Forsyning AS

HVORDAN BLE DE AMESTO-KUNDE OG HVORDAN GÅR DET MED NY LØSNING?

– Vi har et søsterselskap i Danmark og vi har begge jobbet med SAP siden 2004. Årsaken til å bytte system var at SAP var for stort og komplisert for oss som ikke er så store. I 2014 undersøkte jeg derfor mulighetene rundt alternative ERP-systemer og ble anbefalt av Danmark-kontoret å bruke Visma Business. Vi var enige i at dette var en god løsning og valgte Amesto Solutions – både fordi de tilbød Visma og fordi de kunne supplere med andre løsninger som passet oss godt. Dessuten kom vi veldig på bølgelengde med Amestos folk, som raskt skjønte vår forretningsmodell og ikke minst våre behov, sier Atle Furu, økonomisjef i Uno-X Forsyning.                   

 

KONSULENTER AV YPPERSTE KLASSE

Han forteller videre at hele standardmodulen er Visma, men at Uno-X Forsyning har spesielle behov som Amestos folk utfyller på aller beste måte. Uno-X Forsyning trengte en løsning som ga dem full kontroll på bestilling av petroleumsprodukter med tankbåter, varemottak og varelager, og enkel funksjonalitet fra bestilling til varen er solgt. Løsningen er derfor satt sammen av kombinasjonen Visma Business Regnskap, Amesto Analyze og integrasjonsproduktet eSentral.

– Kombinasjonen av løsninger fungerer optimalt. Nå får vi tilsendt elektroniske lastedata, lastebekreftelse og fakturagrunnlag til den enkelte kunde. Jeg kan sitte i Visma og ha full kontroll på tankbilene – hva den enkelte laster opp, hvilke produkter den laster, hvilken sjåfør som har bilen og mengde last. Systemet har svært høy opptid og totaliteten fungerer glimrende. De Amesto-konsulentene som jobber med oss har en høy grad av profesjonalitet, og de løser sine oppgaver på en særdeles tilfredsstillende måte.

2015 ble brukt til å tilrettelegge for den nye løsningen, og de gikk fra SAP 31.12.15 til Visma 01.01.16.  - over natten. Dette hadde sammenheng med at det først var 1. januar 2016 at Uno-X Forsyning ble et eget selskap.

Etter fem måneders drift er økonomisjefen glad for å se hvor bra den nye løsningen fungerer i hverdagen.

– Nå har vi en løsning som fungerer veldig bra, og det var jo målet! Vi er fremdeles i en opplæringsfunksjon og har ennå behov for støtte fra Amesto, men vi ser at det går stadig bedre. Løsningen leverer mye automatisk informasjon som gir oss veldig god oversikt og kontroll, og nettopp automatiseringen av produktflyten er den store effektivitetsforbedringen sammenlignet med SAP.

Furu forteller videre at han stadig utfordrer Amesto-folkene – både på oppgaveløsning og tid, men opplever at ingen ting er noe problem for Amesto Solutions.

– De leverer både på det økonomisk faglige og på teknologisk kompetanse og har utviklet seg fra å være en leverandør til å bli en dyktig samarbeidspartner jeg stoler fullt og fast på, avslutter Atle Furu, økonomisjef Uno-X Forsyning AS.