<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Mann på byggeplass

FORRETNINGSLØSNINGER FOR

Håndverksbransjen.

Simplifying Business

Forretningssystemer tilpasset håndverkere, elektro og VVS.

For bedrifter innen håndverk, elektro eller VVS er det avgjørende å ha skreddersydde forretningssystemer som tar hensyn til de spesifikke behovene og arbeidsflyten til bransjen. Standardiserte systemer kan mangle funksjoner som er essensielle for håndverksbedrifter, som for eksempel prosjektstyring, materialhåndtering og timesregistrering. Ved å investere i tilpassede løsninger kan du optimalisere driften, forbedre kommunikasjonen både internt og eksternt, og oppnå bedre kontroll over kostnader og ressurser.

Contracting NXT er en komplett systempakke som tar det neste steget i denne utviklingen. Det er en skreddersydd, skybasert løsning som dekker alle aspekter av håndverksvirksomheten, fra prosjektledelse til fakturering, og gir deg de nødvendige systemene for å lykkes i dagens marked.

EN KOMPLETT SYSTEMPAKKE

Contracting NXT.

Visma Software har en komplett, skybasert systempakke tilpasset håndtverksbransjen. Contracting NXT inkluderer systemer innen lønn, økonomi, rapportering og ordre- og prosjektstyring som er sømløst integrert sammen. 

LES BLOGGINNLEGGENE

Lær mer om fordelene i Contracting NXT.

10 FORDELER MED CONTRACTING WORKS

Det er avgjørende å investere i et pålitelig og effektivt system for ordreregistrering for å lykkes i dagens tøffe marked.

EFFEKTIVISER PROSJEKTSTYRING MED CONTRACTING WORKS

Prosjektstyring er selve ryggraden for suksess i håndverksbedrifter. Contracting Works har vist seg å være den ultimate løsningen for å transformere arbeidsprosesser.

FÅ KONKURRANSE-FORTRINN MED CONTRACTING WORKS

Et ordrestyringssystem fungerer som ryggraden i bedriftens daglige operasjoner, og Contracting Works kan gi deg store konkurransefortrinn.