<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

HOLD DEG OPPDATERT!

Webinar, seminar og kurs.

Hold deg oppdatert på siste nytt og få med deg tips og triks om hvordan forenkle og effektivisere forretningsprosesser.

BLI MED DA VEL!

Webinar, seminar og kurs.

Hold deg oppdatert på siste nytt og få med deg tips og triks om hvordan forenkle og effektivisere forretningsprosesser. Vi holder en rekke gratis webinar med ulike temaer, kundeforum, seminar og andre events i løpet av året.

I tillegg samarbeider vi med mange partnere slik at vi kan gi deg den kunnskapen du trenger for å drive din business mer effektivt. Du kan også booke en personlig demo med en av våre eksperter dersom det er et produkt du ønsker å se nærmere på.

WEBINAR

Vi legger stadig ut nye webinarer innenfor hele tjenestespekteret. De er gratis, og du kan også stille spørsmål underveis i chatten.

KURS

Kurs og riktig opplæring sikrer deg full effekt av dine programvare investeringer. Våre konsulenter kan holde fagkurs, bedriftsintern opplæring og hjelpe dere få på plass effektive arbeidsmetoder i din programvare.

SEMINAR OG KUNDEFORUM

Vi holder en rekke kundeforum og seminarer for våre kunder i løpet av året. Følg med her for aktuelle arrangementer, både hos oss og hos våre partnere.

BOOK DEMO

Er du på jakt etter nytt system innen ERP, CRM, HRM eller BI? Kontakt oss og book en skreddersydd demonstrasjon. Vi tar en prat om dine behov og viser deg hvordan systemet kan bidra til å løse disse.

DATO KOMMER ETTER SOMMEREN

Velkommen til sommerfest!

Det er alt for lenge siden vi har truffet hverandre, og vi ønsker med dette å invitere til en hyggelig sammenkomst i våre lokaler i Kværnerbyen.

Stian Estil fra Visma Software vil fortelle mer om Visma Business NXT, det nye skyproduktet til Visma Business.

Kristine Hofer Næss, konsernleder i Amesto TechHouse vil fortelle om reisen og endringene vi har gjort i Amesto TechHouse det siste året, og ikke minst om retningen vi går.

Simen Barmoen, Manager Insight, vil snakke litt om hvordan vi jobber med innsikt.