<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_9748 ATH NOV21 1920x1080

SIMPLIFYING BUSINESS.

Simplifying HR.

KOMPLETTE LØSNINGER

Lønn- og HR-system.

Er du på jakt etter nytt lønn eller HR-system? Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønn og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.

Lønnssystemer
Vi har et eget team med lønnskonsulenter som hjelper dere med alt fra behovskartlegging, implementering, integrasjoner, opplæring til support.

HR- og personalsystemer
Vi har HR-systemer som dekker behovene til bedrifter i alle størrelser og selvfølgelig dedikerte HR-konsulenter som kan hjelpe dere i gang. 

TILBUD MIGRERING FRA LAND TIL SKY

Flytt til skyen for fast pris.

Har du Visma Lønn eller Huldt & Lillevik lønnssystem vil de fremdeles eksistere en god stund, men dersom du ønsker å ta del i den rivende utviklingen knyttet til digitalisering, automatisering og effektivisering anbefaler vi at du begynner å tenke på å flytte lønnsystemet til skyen.


Lønnssystem

Vi er blant de største aktørene på lønnssystemer fra Visma i Norden i SMB-markedet. Vi har dedikerte lønnskonsulenter som hjelper deg med å kartlegge behovene du skal ha dekket, slik at dere får en løsning som passer din bedrifts lønn- og personalarbeid!

Prosjekt- og timeregistrering

Vi leverer ulike systemer for prosjekthåndtering og timeregistrering som forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer dine prosesser rundt ressursallokering, timeregistrering og prosjektstyring.

Reiseregning

Det er mye penger å spare på å velge ett reiseregningssystem som effektiviserer reiser og utlegg. Vi leverer flere ulike løsninger som sømløst integreres med ditt lønnssystem.


KOMPLETTE LØSNINGER

Lønn- og HR-system.

SYMPA HR

Med det skybaserte, Nordiske HR-systemet Sympa HR får du en komplett løsning som forenkler administrasjonen av persondata, ansatte og deres utvikling – helt fra onboarding til offboarding.

4HUMAN HRM

4human HRM er et komplett HR- og lederverktøy for en mer helhetlig oppfølging av ansatte, fra nyansettelse til fratredelse. Personalsystemet integreres enkelt med ditt lønnssystem og kan fungere som masterdata.

PROJECT MANAGEMENT

Visma Project Management (Severa) er en moderne skybasert SaaS-løsning som kombinerer prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.

ABSENCE

Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften.

VISMA.NET EXPENSE

En app der du kan føre reiseregninger på mobilen. Visma.net Expense gjør det enkelt for ansatte å føre korrekte reiseregninger på mobilen. Integreres mot ditt Visma ERP-system.

UNIT4 TRAVEL & EXPENSES

Web basert system som håndterer reiseregninger og utlegg. Integreres med flere ulike lønnssystemer.

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore