<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner surface-TeiKRX9RPXM-unsplash 1920x607-1

PLANLEGG REISEN

Fra Visma Global til Visma net ERP.

REISEN TIL SKYEN

Start reisen nå!

Visma Global har vært en del av det norske ERP-markedet i over 25 år, og svært mange norske bedrifter kjører regnskap- og logistikkprosesser i denne løsningen. De senere årene har skytjenestene overtatt ERP-markedet. Det begynner å bli lenge siden vi implementerte en ny kunde på Visma Global. Budskapet, både fra oss og Visma, dreier seg nå om forretningsløsninger i skyen.  

For mange vil det naturlige steget videre være Visma net ERP. En standardisert ERP-løsning, bygget for digitalisering og automatisering av dine forretningsprosesser.  Visma Global skal ikke legges ned. Men signalene fra Visma er allikevel tydelige; de sikter mot en ren skyportefølje av ERP-løsninger innen 2028-2030.  

Å ha god tid er en suksessfaktor når man skal skifte ERP-løsning. Så da er det kanskje tid for å la tanken starte sin modningsprosess?  

Visma net ERP-logo-main-inline-black@2x (1)

På tide å bytte ERP-system?

Det har skjedd mye siden sist du byttet ERP-system. Det som brakte deg hit, vil ikke like godt ta deg inn i fremtiden. Teknologien har gått videre og det finnes nå en bedre måte å jobbe på.  

våre beste tips til hva du bør tenke på når du skal bytte ERP-system, rett i innboksen.

SE OPPLÆRINGSVIDEOER

Bli kjent med Visma net ERP.

Våre dyktige konsulenter har laget en rekke opplæringsvideoer om Visma net ERP. Sjekk de ut og få et innblikk i funksjonene og brukergrensesnittet i ERP-systemet.

Kvadratisk 466x466 daria-pimkina-Dj5HnHMtkH0-unsplash

Simplifying Business

Nå er tiden inne for endring.

Endring og migrering til skyen kan virke som en stor omstilling, men det følger så mange fordeler med det. Møt Endre, Endringsagenten til Visma.

Lurer du på hva Visma net ERP kan gjøre for din bedrift, og hvordan selve overgangen til det skybaserte systemet er? Visma har skrevet et blogginnlegg om akkurat dette. Les hele blogginnlegget ved å trykke på knappen nedenfor.

Få "Max" ut av Visma net ERP

Vår dyktige ERP-konsulent, Max, deler sine beste tips og triks for at du skal få mest mulig ut av Visma net ERP.

tech3

FORDELER MED VISMA NET ERP

Det er mange fordeler ved den skybaserte ERP-løsningen. Vi har samlet 11 smarte funksjoner i Visma net ERP for deg!

 

Møt teamet som skal hjelpe deg til skyen

Vi har koblet vårt Visma Global-team sammen med våre dyktige Visma net-konsulenter, slik at vi kan skreddersy en plan for overgangen til Visma net ERP for deg som i dag kjører Visma Global.

I vårt Visma Global team sitter vi på mer enn 60 års erfaring med løsningen, og meget god kjennskap til våre kunder. Og du som kunde kjenner dette teamet. Med dette som grunnlag, gjennom innsikt og kunnskapsdeling, skal vårt nye superteam sikre deg en trygg og forutsigbar overgang til Visma net ERP.

Vi bistår deg med overgangen fra Visma Global til Visma net ERP.

KONTAKT OSS

Tenker du på å starte reisen til skyen?

Vi vil gjerne hjelpe deg med å komme deg opp i skyløsningen, Visma.net. Ønsker du en prat, se en demo av løsningen eller er du klar for å migrere til skyen?

Ta gjerne kontakt med oss via skjemaet - så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

Fra visma global til visma net erp

Aktuelle blogginnlegg.

Overgangsvinduet er åpent

De senere årene har skytjenestene både inntatt, og overtatt, ERP-markedet. Det begynner å bli lenge siden vi implementerte en ny kunde på Visma Global. Budskapet, både fra oss og Visma, dreier seg nå om forretningsløsninger i skyen.

Les blogginnlegget

Hvilken verdi gir økonomisystemet ditt?

Hvordan regner man hjem investeringen i et nytt, skybasert økonomisystem? Som oftest handler det om å effektivisere de prosessene som er nødvendige for at bedriften skal gå rundt og at gjeldende lover og regler overholdes. Kjenner du til dine tidstyver?

Les blogginnlegget

En verdifull anstrengelse

Skal du lykkes med overgangen til skyen, og ta ut gevinsten av de mulighetene den gir, så må du omstille, og omfavne anledningen til å effektivisere prosesser, og tillate at automasjon tar over dine manuelle rutiner.

Les blogginnlegget