<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

19. apr

Fra Visma Global til skybaserte Visma net ERP

Visma Global har vært en del av det norske ERP-markedet i over 25 år, og svært mange norske bedrifter kjører regnskap- og logistikkprosesser i denne løsningen. Mange har gjort det lenge, og felles for de fleste av våre kunder er at de er meget godt fornøyde med sin Visma Global løsning.  

Og det med god grunn.  

Våre Visma Global-kunder har brukt sin løsning i mange år, de har gjort sine tilpasninger, og de kan navigere i skjermbildene nærmest i blinde. Rimelig i drift, og rimelig å oppdatere.  

Visma Global gjør jobben – rett og slett. 

De senere årene har skytjenestene både inntatt, og overtatt, ERP-markedet. Det begynner å bli lenge siden vi implementerte en ny kunde på Visma Global. Budskapet, både fra oss og Visma, dreier seg nå om forretningsløsninger i skyen.  

Og det er interessant å merke seg at de siste 2-3 årene, er det faktisk i stor grad kundene våre som har «satt fart» på dette markedet. De ønsker å modernisere sine forretningssystemer, de ønsker å effektivisere sine prosesser, og de ønsker seg bort fra kostbare servere og ansvar for egen datasikkerhet. De ønsker å se fremover. 

Der Visma Business har sin naturlige arvtaker i skyløsningen Business NXT, så er det slik at Visma Global aldri blir en skyløsning. Norske bedrifter med Visma Global som ERP-løsning må derfor se på alternativer. Og for veldig mange vil det naturlige neste steget være Visma net ERP. En standardisert ERP-løsning, bygget for digitalisering og automatisering av dine forretningsprosesser.  

Visma Global skal ikke legges ned. Ikke med det aller første i hvert fall. Men signalene fra Visma er allikevel tydelige når de sikter mot en ren skyportefølje av ERP-løsninger innen 2028-2030.  

Å ha god tid er en suksessfaktor når man skal skifte ERP-løsning. Så da er det kanskje tid for å la tanken starte sin modningsprosess?  

Om du vurderer et systemskifte allerede i år, eller om du tenker lenger frem, så vit i hvert fall at Amesto Solutions er godt rigget for å være din partner også i fremtiden. Vi har jobbet med Visma net ERP siden løsningen ble lansert i 2012, og vi har bistått svært mange av våre kunder med deres skyreise.  

Vi er klare når du er klar!

Bli kjent med reisen fra Visma Global til Visma net ERP.

Cato Hansen Cato jobber som Customer Success Manager i Amesto Solutions. Han brenner for at kundene har suksess med produktene og tjenestene vi leverer.